Upload jouw foto's
Straatfotografen opgelet! Doe mee en win een cameratas t.w.v. €149,-! © Wim Denijs

11 juli 2019, 11:25

In het teken van de laatste Olympus challenge hebben we een nieuwe en LAATSTE challenge voor jullie. Dit keer in het thema van straatfotografie. De opdracht luidt: maak een foto van niet geposeerde mens(en) achter glas met reflectie. Maak kans op een Olympus Explorer Bag ter waarde van €149,-!


Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Een uitdaging voor alle straatfotografen! We zijn op zoek naar straatfoto's van niet geposeerde mens(en) achter glas met reflectie. Dat kan bijvoorbeeld reflectie zijn in de ramen van een gebouw, een plas water of voertuig. Wees uniek en creatief!

Het was een lastige strijd tussen de challengers, maar uiteindelijk heeft Wim Denijs deze challenge gevonden met onderstaande foto.
Wim Denijs - wimdenijs.nl

Hoe doe je mee?

Deze speciale opdracht: 'maak een straatfoto van niet geposeerde (mens)en achter glas met reflectie' gaat vandaag in en loopt tot donderdag 18 juli, daarna kiezen we de winnaar. Er zijn drie manieren waarop je mee kunt doen aan deze extra opdracht:

1. Upload je foto hier op Zoom.nl en voeg de tag 'olympuschallenge' toe aan je foto bij het uploaden.
2. Plaats je foto op Instagram met #olympuschallenge in de beschrijving
3. Word lid van onze Facebookgroep 'Fotografen voor Elkaar' en plaats daar je foto onder de 'Speciale Uitdaging'-aankondiging van Zoom.nl bovenaan de groep.

LET OP: Je hebt dus maar een week de tijd voor deze opdracht! Hoewel deze Uitdaging in samenwerking met Olympus is, kun je met elke camera meedoen aan de wedstrijd!

Olympus Challenge

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Olympus en staat in het teken van de Olympus Challenge - Een bijzondere Fotochallenge waar vijf Zoomers in vier afleveringen met elkaar de strijd aangaan om de mooiste foto.

In de vierde aflevering kregen ze dezelfde opdracht die jullie nu krijgen:
Maak een straatfoto van niet geposeerde (mens)en achter glas met reflectie. Benieuwd hoe de challengers de opdracht hebben uitgevoerd? Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Benieuwd naar meer? Bekijk meer afleveringen van de Olympus Challenge. Op 18 juli kun is de grote Finale van de Olympus Challenge in Griekenland met Zoomers Annelieke en José! Bekijk hier de trailer:

WIN een Manfrotto Olympus Exporer Bag t.w.v. 149,- euro

De mooiste foto wint een bijzondere prijs: de Manfrotto Olympus Explorer bag, mogelijk gemaakt door Olympus. Een stijlvolle tas, ontworpen om één compact camerabehuizing en maximaal drie objectieven bescherming te bieden, en die daarnaast prima geschikt is voor dagelijks gebruik.

Heel veel succes met deze speciale uitdaging!

SUCCES! We kijken aan naar jullie inzendingen!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn