Upload jouw foto's
Zoom Academy 1 jaar: Speciale actie: RAW-bundel

16 juli 2019, 13:10

De Zoom Academy bestaat 1 jaar en dat vieren we. Met de code 'feest' kun je kiezen uit 3 gratis cursussen of krijg hoge korting op het cursusboek en online training over RAW. We hebben ook gezorgd voor een make-over waardoor je meer overzicht hebt in je cursussen en wij je meer kunnen bieden.

Vorig jaar begonnen we met de Zoom Academy. Het was een idee dat we al lang hadden, maar toch ook een experiment was. We zijn inmiddels een jaar verder en ruim 10.000 Zoomers hebben de Academy al weten te vinden! Sinds gisteren hebben we de Zoom Academy een flinke update gegeven en kun je kiezen om een cursus gratis te volgen.

RAW-bundel: boek en online cursus

Omdat we veel bestaande cursussen hebben overgezet, hebben we ook een nieuwe cursusbundel toegevoegd. De cursus Fotograferen in RAW. Een bundel die bestaat uit een boek van 180 pagina's en een online cursus. Komende 48-uur hebben een speciale kortingsactie met deze bundel. Schaf je hem aan dan kost de bundel slecht: 34,95!

Voor wie is de cursusbundel geschikt?

De bundel Fotograferen in raw is ideaal voor beginners én gevorderden. Zonder enige voorkennis kun je aan de slag met de 120 downloadbare presets voor Lightroom. Hiermee automatiseer je elke bewerking, met als resultaat geweldige foto's. Gevorderden leren alles over de techniek én de praktijk. We schuwen de diepgang daarbij niet, maar leggen alles helder en stapsgewijs uit, zodat ook minder ervaren fotografen rustig mee kunnen. Met diepgaande kennis van de raw-techniek voorkom je missers in de nabewerking en maak je elke foto tot een succes. Onze oefenvragen toetsen online je kennis en verbeteren je fotografiecapaciteiten.

Wat leer je?

In feite worden je alle basisprincipes bijgebracht, waardoor de kracht van raw je direct duidelijk wordt. Nog voordat je gaat bewerken, leer je rekening houden met resultaat in raw. Hoe zet je het histogram slim in? Veel aandacht ook voor de vergroting van het dynamisch bereik, zodat je foto's nog krachtiger worden. Het stappenplan voor Lightroom, Photoshop en CameraRAW biedt een complete workflow. Maar we gaan ook dieper in op specifieke thema's: raw-functionaliteit in portretfotografie, landschap, natuur et cetera. Uiteindelijk draait alles om het verbeteren van je foto's. Er is dus de nodige aandacht voor de stapsgewijze bewerkingen. Onze belofte: na deze cursusbundel fotografeer je nóóit meer in jpg! En voor de gevorderden: laat je verrassen en ontdek de nieuwe mogelijkheden.

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn