Upload jouw foto's
Tester gezocht! Ga aan de slag met de Sony A7RIV en kom in Zoom.nl magazine

20 september 2019, 13:28

Vraagje: wie wil er met dit 61 megapixel fullframe monster aan de slag?! We hebben een testexameplaar beschikbaar van de Sony A7R IV voor een gebruikersreview in Zoom.nl magazine. Geef je nu op.

Voor een gebruikersreview in de volgende editie van Zoom.nl hebben we een bijzondere camera te leen: de Sony A7R IV! Deze fullframe systeemcamera heeft 61 megapixels en levert een zeer goede beeldkwaliteit.

Sony A7R IV Gebruikersreview

Wil jij een week aan de slag met deze camera om mooie foto's te maken en kun je je ervaring met de camera opschrijven in een review? Geef je dan nu op! Deze gebruikersreview wordt gepubliceerd, inclusief foto's in de volgende editie van Zoom.nl!

Geef je op

Dit weekend contacteren we de tester. Stuur een mail naar redactie@zoom.nl met als onderwerp 'Gebruikersreview Sony' en vertel ons wat je ermee gaat fotograferen. Als je geselecteerd bent om de camera te testen krijg je dit weekend nog een mail van ons.

Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ko3ntje op 30 september 2019 om 10:54

Als je geselecteerd bent om de camera te testen krijg je dit weekend nog een mail van ons.

Beetje vreemd deze tekst in mijn ogen, want dit bericht staat er inmiddels al meer als een week op natuurlijk, dus welk weekend is dan DIT weekend?

waegemans op 29 september 2019 om 17:50

Indien ik hem nog voor 4 oktober kan hebben, kan de camera mee op citytrip naar Budapest.

Noorman2018 op 28 september 2019 om 19:48

Heb al eens gereageerd op Sony. Kreeg een kinderachtige mail retour terwijl we special forces, KNRM etc wilden fotograferen in full action. Op bijzondere plekken en tijdstippen. Een meesterlijke kans voor Sony.

fryslan-productionsnl1 op 24 september 2019 om 22:40

ik zou foto's maken in de natuur, van mensen en dieren met diverse instellingen om een goed review te krijgen.