Upload jouw foto's
Meld je nu aan voor de Zoom Fotowalk in Haarlem

23 januari 2020, 16:02

Een tweede editie van Zoom.nl's FotoWalk staat weer voor de deur! Op zaterdag 8 februari organiseren we een FotoWalk door Haarlem. Meld je nu aan!

Afgelopen jaar hebben we in het voorjaar een Fotografen voor Elkaar FotoWalk georganiseerd op de Veluwe. Vanwege de positieve reacties gaan we weer een FotoWalk organiseren! Ditmaal in Haarlem op zaterdag 8 februari.

Pak je camera en ga mee op pad. Deze keer gaan we 's avonds op pad in de binnenstad van Haarlem! Dat betekent: de sfeer van de stad fotograferen bij weinig licht. Een mooie uitdaging waarbij we elkaar kunnen helpen om de mooiste foto's te maken.

Het wordt een FotoWalk van ongeveer een paar kilometer, uiteraard goed bereikbaar met OV én de auto.

Maar let op: er is beperkt plek.

Meld je nu aan!

Ga naar onze Facebook Groep 'Fotografen voor Elkaar' en word lid! Bovenaan de pagina staat onze oproep met de link naar het aanmeldformulier.

Je krijgt van ons een uitnodigingsmail met alle details als je bent geselecteerd in de aanmelding!


Foto: Arnoud78

Fotografen voor Elkaar - Facebookgroep voor fotografen
Of je nu beginnend fotograaf bent of al ver gevorderd: een plek om ervaringen met elkaar te delen kan heel handig zijn. Met de nieuwe Facebookgroep 'Fotografen voor elkaar' kun je onderling tips delen, vragen stellen, antwoorden geven en inspiratie opdoen.

Heb je een vraag over de camera-instellingen? Lightroom of Photoshop? Wil je met meerdere fotografen op pad om mooie foto's te maken? De Facebookgroep 'Fotografen voor elkaar' is dé plek om je oproep te doen of vraag te stellen!


Reacties (11)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ivie74 op 4 februari 2020 om 21:15

Hoe kan ik me afmelden?

Gerard-55 op 1 februari 2020 om 12:02

Het aanmelden blijkt dus een probleem, blijkt uit de reacties hieronder. Mijn probleem is anders: ik kan sowieso niet mee, helaas.
Maar ik zou het best leuk vinden om de route door een mooie stad die de mijne niet is ergens te lezen, bijvoorbeeld als bestand van een GPS-tracker. Doen jullie dat achteraf, dan loopt men elkaar in elk geval 8 februari voor de voeten en anderen hebben er later toch baat bij voor een andere avond. Geven jullie de link gewoon weer hier op Zoom door...

MichelleRuwen op 30 januari 2020 om 11:00

Dit evenement is exclusief voor leden van de Facebook groep. We hebben de oproep ook hier geplaatst zodat Zoomers ook geïnformeerd zijn over dit evenement. Helaas moet je wel Facebook hebben/maken om toegang te krijgen tot de groep en de link.

Dimitry op 29 januari 2020 om 13:42

Ik heb geen Facebook, zijn er alternatieve manieren om aan te melden?

fnks35 op 29 januari 2020 om 11:24

Ik heb ook geen facebook en wil dat ook niet. Waarom deze beperking want ik zou graag mee willen

GAdriana op 29 januari 2020 om 11:18

Ik wil mij ook graag aanmelden. Mvg, Adriana

Hanry op 29 januari 2020 om 10:53

Ik wil mij ook graag aanmelden maar doe niet aan facebook, waarom deze beperking?

Hegakker op 28 januari 2020 om 19:15

Hallo, kun je ook aanmelden als je geen facebook hebt? Weet iemand dat?

PtR op 24 januari 2020 om 11:08

FF een meedenker. Op 8/2 rijden er geen treinen van, naar en via Leiden Centraal. Als je met de NS naar Haarlem reist, kan je daar last van krijgen. Voor hen die gaan, veel plezier bij de fotowalk.

MichelleRuwen op 30 januari 2020 om 11:00

Bedankt voor de informatie! Goed om te weten inderdaad.

p9 op 23 januari 2020 om 16:31

Hmmm