Upload jouw foto's
We gaan weer live: Gratis Lightroom Masterclass organiseren & bewerken!  © mini, live, zoom, academy

31 maart 2020, 11:00

Na het succes van de vorige livestream, de eindeloze positieve reacties en vele verzoeken, kunnen we niet anders dan nog een keer live gaan! Kijk vrijdag 3 april om 19:30 uur naar Zoom Academy Live: Lightroom Masterclass organiseren & bewerken

Leer alles over de Lightroom Catalogus + bekijk de volledige bewerking van een natuurfoto

Tijdens de vorige livestream werd ons meteen duidelijk dat live vragen stellen & online leren over Lightroom een goede combinatie is. Fotograaf en auteur Tom Reuvers behandelde vraag na vraag over presets en het optimaliseren van je workflow. Echter was de tijd te kort om alle vragen te kunnen beantwoorden.

Daarom gaan we op 3 april opnieuw live vanuit de Zoom.nl studio. Deze keer gaan we aan de slag met al jullie onbeantwoorde vragen over de catalogus, bibliotheek en het organiseren van je foto's. Heb je alles op orde? Leun dan achterover in je stoel en bekijk hoe Tom Reuvers stap voor stap een natuurfoto van A tot Z bewerkt. Natuurlijk is er ook weer voldoende tijd om nieuwe vragen aan Tom te stellen.

Schrijf je nu in

Heb jij je nog niet aangemeld? Vul dan het formulier hieronder in. Je ontvangt dan vooraf een reminder én je krijgt ter voorbereiding een onmisbaar spiekbriefje in je mailbox, boordevol handige sneltoetsen en trucs voor Lightroom.

Aanstaande vrijdag passen we alles in de praktijk toe, waardoor je razendsnel je foto's leert te optimaliseren. .

avatar

Dit artikel is onderdeel van een cursus uit Zoom Academy. Dé plek voor online fotografie cursussen, voor beginners en gevorderden. Leer betere foto's maken met deze uitgebreide cursussen vol tips en video's, speciaal gemaakt door Zoom.nl. Wil je verder leren? Bekijk hier het grote aanbod cursussen op www.zoomacademy.nl .

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn