Upload jouw foto's
Doe mee met de Fotowedstrijd 'Natuur' en win een Panasonic camera! © zoom, fotowedstrijd, natuur

12 oktober 2020, 11:21

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste natuurfoto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX DMC-FZ300. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

DOE MEE EN WIN
Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema
'Natuur'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 6 november 2020 de tijd om maximaal 2 foto's in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema natuurfotografie, is de Panasonic LUMIX DMC-FZ300 Bridge camera. Met de LUMIX DMC-FZ300 wordt alles ultrasnel vastgelegd. Dat kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden, want de camera is voorzien van een robuuste spatwater- en stofbestendige behuizing. De camera beschikt over de nieuwste 4K-technologie van Panasonic, waaronder de 4K-fotofunctie waardoor je nooit meer het perfecte moment mist.

DOE MEE EN WIN

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn