Upload jouw foto's
Gezocht: Zoom Academy helden! © held, zoom, academy

4 februari 2021, 10:27

Vind jij het leuk om vragen over fotografie te beantwoorden en feedback te geven op foto's? Wil jij meebouwen aan Zoom Academy? We zoeken gedreven fotografen met verschillende expertises zoals Lightroom, Photoshop, techniek, portretfotografie, en meer. Ben jij de held die wij zoeken? Meld je nu aan!

Aanmeldformulier onderaan de pagina

Onze community van Zoom Academy cursisten is groot, heel groot. En samen is jullie kennis enorm. Jullie kunnen elkaar dus helpen. Hoe? Door vragen te stellen als je iets wilt weten, maar ook door vragen te beantwoorden van mede-cursisten en feedback te geven op foto's bij opdrachten. Want door actief deel te nemen aan de community tijdens het volgen van een cursus leert iedereen van elkaar.

Wie zoeken we?

Om te zorgen dat alle vragen daadwerkelijk beantwoord worden, zoeken wij enthousiaste fotografen die het leuk vinden om een actieve rol te gaan spelen in de community. Binnen je expertise help je anderen door vragen te beantwoorden en feedback te geven op opdrachten in de community.

Wat is de Zoom Academy community?

De community is een soort forum waar alle vragen die cursisten in de cursus stellen verzameld worden. Ook kunnen cursisten na het maken van een praktijkopdracht het resultaat delen om daar feedback op te krijgen van anderen in de community.

Heb je al een account op Zoom Academy? Dan kun je hier alvast een indruk krijgen van de community-pagina: ga naar community pagina. Je ziet alleen de vragen uit de cursussen die je zelf ook volgt.

Heb je nog geen Zoom Academy account, maak dan eerst een gratis account aan op www.zoomacademy.nl.


Foto: Javier Garcia

Wat vragen we?

Je wordt gekoppeld aan alle cursussen die passen bij jouw expertise zodat je anderen goed kunt helpen. Het is de bedoeling dat je regelmatig kijkt of er nieuwe berichten of vragen zijn zodat iedereen een reactie krijgt. Uiteraard word je daarbij geholpen door ons en de andere 'moderators' zoals we dat noemen.

Voordelen voor jou

Uiteraard krijg je een leuke verrassing voor je inzet. Maar het is ook belangrijk dat je het leuk vindt om te doen. Zo mag je om te beginnen een gratis Zoom Academy cursus of een van onze andere producten uitzoeken. Op den duur zullen wij je steeds meer betrekken en belonen voor je inzet.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Ben jij de held die we zoeken? Meld je dan snel aan!


Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
MillePattes op 4 februari 2021 om 12:37

Ben je nu ook al een held wanneer je wat van fotografie weet? Het is ondertussen een land vol helden. Net zoiets als na WO2 toen zo'n beetje iedereen in het verzet had gezeten.

caloenica op 4 februari 2021 om 18:55

Niet per se als je wat van fotografie af weet, maar wel als je het deelt en andere fotografen daarmee helpt

alizoom op 5 februari 2021 om 08:58

net als meneer hieronder vraag ik me ook af wat daar zo heldhaftig aan is.... zo is zoom ooit opgezet: als een fotosite waar je je foto's laat zien en waar je met de adviezen van andere meer ervaren fotografen tips kreeg om beter te worden, maar die tijd is allang voor bij....meer ervaren fotografen delen allang hun kennis hier niet meer hoor, is te min voor ze.......wát een onzin!
Ben uw naam in al die jaren nog nooit tegengekomen op zoom, zóveel helpt u dus de andere fotografen...........

MillePattes op 4 februari 2021 om 19:04

Wat is daar zo heldhaftig aan? Lijkt mij meer iets van ''betaald hulpvaardig'' en dat is toch echt heel wat anders.

alizoom op 4 februari 2021 om 13:54

ik vond dit nét zo belachelijk als jij, moest er erg om lachen!