Meld je gratis aan
Redactie geeft feedback op je foto's © Zoom.nl

24 september 2018, 08:03

Het zijn drukke tijden op de redactie van Zoom.nl. Evenementen, deadlines en de Zoom Academy houden ons druk bezig. Om onze agenda nóg uitdagender te maken bedachten we iets extra's voor de Zoom Academy. De Zoom-redactie gaat persoonlijk feedback geven!

De Zoom Academy is zoals je weet de nieuwste loot aan de Zoom-boom en geven we een hoop tijd en liefde. Zo gaven we recentelijk een helikopter-vlucht weg aan twee cursisten, kun je gratis kennismaken met de Zoom Academy en krijg je gratis presets bij de training Landschapsfotografie. Al deze extra aandacht is gelukkig niet voor niets. De trainingen worden zeer goed gewaardeerd en de Academy-klassen zitten goed vol.

Persoonlijke begeleiding bij training

Omdat de Zoom Academy een waslijst aan nog verborgen mogelijkheden biedt, introduceren we stap voor stap iets nieuws. Deelnemers aan de training Macrofotografie kunnen persoonlijk feedback krijgen op hun foto's. We hebben een legertje Zoom Academy mentoren klaarzitten om foto's te voorzien van feedback. Zo krijg je direct feedback op wat jij geleerd hebt tijdens je training. Je leert dus via de Academy en krijgt via een mentor feedback. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat er experts naar je beeld kijken en je voorzien van handige tips op maat gesneden of je nu beginner bent of gevorderd.

Updates

Wat nog 'onderbelicht' is gebleven is dat we op de Zoom Academy trainingen ook updates zullen geven. Over een aantal weken kunnen deelnemers aan de training Landschapsfotografie enkele nieuwe modules verwachten. Als je meedoet aan deze training, dan krijg je daar automatisch bericht van. Zo is een training niet een eenmalige aanschaf maar blijf je up-to-date en toegang houden tot het materiaal.

Nieuwe online trainingen

Op de achtergrond werken we ook hard aan de productie van nieuwe trainingen. Zo stonden we laatst in de studio voor de training Portretfotografie (coming soon :)) en werken we onder andere aan een training dierenfotografie.

avatar

Hoofdredacteur Zoom.nl

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn