Upload jouw foto's
De mooiste bossen voor de perfecte herfstwandeling

11 september 2019, 11:04

Het zit er weer aan te komen, het herfstseizoen! Inspiratie nodig voor prachtige boslocaties in de herfst? Bij deze een (uiteraard onvolledig) overzicht van must-sees voor bostfotografen!

Speulderbos, Garderen

Dit bos wordt ook wel het 'Bos van de dansende bomen' genoemd, vanwege de eeuwenoude eikenbomen die bijna lijken te bewegen. De natuur mag hier vrij zijn gang gaan, dus de wilde natuur vind je hier zeker.

RobVisser

Liesbos, Breda

Dit prachtige bos ligt in het zuiden van Nederland en bestaat voornamelijk uit loofbomen.


Egonzitter

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Wie kent het niet, het wijdverspreide natuurgebied in Midden-Nederland. Prachtig het hele jaar door!


Karina1980

Kaapse Bossen, Doorn

Dit bos ligt in het bekende Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je vindt hier naast geweldige bossen ook heide, stuifzand en redelijk wat heuvels!

JanetteB

Hallerbos, België

Voor het Hallerbos moet je een stukje over de grens, want het ligt namelijk net onder het Belgische Brussel. Toch is deze rit zeker de moeite waard! Voor de bloeiende wilde hyacinten (een echte publiekstrekker) zijn we nu al wat te laat, maar alsnog is het gevarieerde reliëf van het bos een prachtige wandeling waard!

RobVisser

Wil je nou veel meer weten over bosfotografie - je leest er alles over in Zoom.nl 9, nu in de winkels!
Wil je meer weten over het gebruiken van diafragma en sluitertijd? Bestel dan onze Zoom Academy Cursusbundel Sluitertijd & Diafragma!

avatar

Dit artikel is onderdeel van een cursus uit Zoom Academy. Dé plek voor online fotografie cursussen, voor beginners en gevorderden. Leer betere foto's maken met deze uitgebreide cursussen vol tips en video's, speciaal gemaakt door Zoom.nl. Wil je verder leren? Bekijk hier het grote aanbod cursussen op www.zoomacademy.nl .

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn