Upload jouw foto's
Zoom Academy LIVE - Lightroom Webinar | Schrijf je nu gratis in!  © Lightroom Webinar

29 oktober 2019, 12:27

Wil je beter worden in Lightroom? Dan is dit je kans! Tijdens Zoom Academy LIVE - Lightroom Webinar legt fotografiedocent Tom Reuvers het hele programma in twee uur aan je uit, van A tot Z! Je kunt je er tijdelijk gratis voor inschrijven.

Na het succes van de eerste Zoom Academy LIVE! met William Rutten en Michiel Fischer werden we overladen met de vraag: wanneer komt de volgende? Daarnaast waren er veel suggesties voor nieuwe onderwerpen, waarbij er een met kop en schouders bovenuit stak: Lightroom Classic!

Lightroom is hét programma voor fotografen: het biedt haast oneindig veel mogelijkheden om je foto's te optimaliseren en alle details en kleuren uit je rawbestanden te halen. Maar dan moet je wel weten hoe dit werkt en waar alle opties zitten.

Voor beginners en gevorderden

Dat is precies wat we gaan doen tijdens de nieuwe Zoom Academy LIVE! - Lightroom Webinar. In een sessie van ruim twee uur legt fotografiedocent Tom Reuvers het hele programma aan je uit.

Daarmee is de webinar zowel geschikt voor beginners als gevorderden: we duiken eerst in de basisfuncties, maar gaan daarna ook wat dieper in op specifieke bewerkingen en retouchering.

Lightroom Webinar - Programma

Dat begint bij het importeren van foto's en het slim organiseren ervan in de Bibliotheek van Lightroom, tot het daadwerkelijk bewerken en het exporteren naar het juiste bestandsformaat, bijvoorbeeld voor Instagram, Zoom.nl, Facebook of juist een afdruk.

Stel je vragen

Niet alleen zal Tom alle belangrijke elementen van Lightroom aan je uitleggen, er is ook veel ruimte om zelf vragen te stellen. Sterker nog, via het inschrijfformulier kun je nu al je vraag over Lightroom indienen, zodat wij die vast kunnen meenemen in de voorbereiding. Wie weet komen we dan live terug met het antwoord

Verzeker je van een plek

De gratis inschrijvingen voor deze webinar zijn nu geopend. Via ons inschrijfformulier kun je je plek reserveren, eventueel alvast een vraag stellen én krijg je meteen toegang tot de oefenbestanden die we zullen we behandelen tijdens de livestream.

Zoom Academy LIVE - Lightroom Webinar vindt plaats op vrijdag 8 november van 19:00 tot 21:00. Je kunt je er tijdelijk gratis voor inschrijven.

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
pancho2020 op 8 november 2019 om 19:11

Ik ontving van jullie een uitnodiging voor deze webinar en ik heb mij ingeschreven. Ik kreeg te horen dat ik enkele uren ervoor een livelink zou ontvangen. Het is nu 8 november 19:11 en de webinar zou al 11 minuten bezig moeten zijn en ik heb nog steeds geen link ontvangen om de webinar bij te wonen, terwijl deze al 16 minuten bezig is nu. Heel bizar. In de spam zit ie ook niet. Niet fijn, als je er speciaal voor thuis bent gebleven!

WouterDiemer op 14 november 2019 om 15:00

Hi Pancho, je bericht zie ik nu pas. Excuus dat je de link niet ontvangen hebt. We weten niet wat exact het probleem geweest is, maar we willen dit uiteraard liever niet. Je kunt de cursus hier terugkijken: https://www.youtube.com/watch?v=SyKisJgWqf4

pancho2020 op 14 november 2019 om 15:17

Bedankt voor de link. Ik snap dat het wel eens fout gaat. Ik zal de webinar zeker terugkijken.

pancho2020 op 8 november 2019 om 18:52

.