Upload jouw foto's
Photoshop experts gezocht voor Zoom Academy Live!  © academy, zoom, image

19 november 2019, 07:00

De volgende editie van Zoom Academy Live is gepland. We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op vorige editie. Voor ons het teken om door te pakken. Op 9 december gaat het over Photoshop. Je kunt je nu al inschrijven of plaatsnemen in het Zoom-team.

De volgende editie van Zoom Academy Live vindt 9 december plaats. De webinar zal jouw pakjesavond, de kerstborrel of je kerstdis dus niet in de weg zitten. Daarnaast we willen het eigenlijk nog beter doen dan vorige editie.

Doe zelf mee

Om dat laatste te realiseren hebben we iets leuks bedacht; jij kunt onderdeel zijn van het Zoom.nl-team en fysiek aanwezig bij de livestream! We hebben vorige keer zoveel vragen gekregen dat we onmogelijk in staat zijn ze allemaal te beantwoorden. Het zijn er veel teveel. Dat kan natuurlijk beter. We willen dat elke vraag een antwoord krijgt. Zo wordt de livestream voor iedereen interessant.

Ben jij expert?

Daarom zijn we opzoek naar Zoomers met veel kennis van Photoshop. Daarom zijn we opzoek naar Zoomers die Photoshop goed kunnen bedienen en kunnen helpen met vragen beantwoorden die tijdens de webinar gesteld worden.

Het is voor jou de kans om fysiek aanwezig te zijn bij de stream en samen met Tom, Maarten en het redactieteam bijna 2000 fotografen direct te helpen. We zorgen uiteraard ook goed voor de innerlijke mens en zit je op de eerste rij bij een hele gezellige avond in Haarlem.

Geef je nu op.

Hieronder kun je je alvast opgeven om deel te nemen aan de livestream. Je ontvangt dan vooraf een link als reminder én de oefenbestanden. Als je denkt ons te kunnen helpen als expert, vul dan ook de aanvullende velden in. Je krijgt van ons bericht als je uitgekozen wordt.

avatar

Content Director Zoom Academy

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn