Upload jouw foto's
Black Friday op Zoom.nl |  € 10,- tegoedbon voor Zoom Academy

27 november 2019, 17:42

Speciaal omdat het deze week Black Friday is mogen we iets bijzonders weggeven: een 10 euro tegoedbon om helemaal vrij te besteden in Zoom Academy! Hij geldt voor alle cursussen (ook onder de 10 euro), maar ook voor alle huidige bundels met boek, zoals de populaire Lightroom en Photoshop pakketten (op=op).

Omdat we graag iets bijzonders doen voor fotografen op Black Friday heeft ook Zoom Academy iets leuks: € 10,- shoptegoed om vrij te besteden aan alle cursussen - ook de goedkoopste - én de actie is ook nog eens geldig in combinatie met andere acties. Dubbelvoordeel als je de juiste cursus kiest! Let op de looptijd: tot en met 2 december.

Hoe werkt het?Tegoed inwisselen

Wissel de code in bij het afrekenen door jouw unieke code tijdens het bestelproces in te vullen in het veld Cadeaukaart invoeren. Eventueel resterend tegoed komt te vervallen. Let er dus op dat het tegoed in één keer wordt ingewisseld.

De tegoedbon is geldig tot en met maandag 2 december 2019.

avatar

Dit artikel is onderdeel van een cursus uit Zoom Academy. Dé plek voor online fotografie cursussen, voor beginners en gevorderden. Leer betere foto's maken met deze uitgebreide cursussen vol tips en video's, speciaal gemaakt door Zoom.nl. Wil je verder leren? Bekijk hier het grote aanbod cursussen op www.zoomacademy.nl .

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn