Upload jouw foto's
Doe mee met Fotografen voor Elkaar - LIVE! | Schrijf je nu in!

17 april 2020, 17:00

Voor alle fotografen die nu thuis zitten: pak je camera en doe mee! Op vrijdag 24 april organiseren we Fotografen voor Elkaar - LIVE. In deze unieke live-uitzending geven we twee mini-workshops die je thuis kunt uitvoeren én je kunt mooie prijzen winnen aan het Rad van FotoFortuin! De hoofdprijs: een Tamron 35-150mm. Het is gratis en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Heel veel fotografen zitten momenteel thuis, terwijl nu eigenlijk juist die tijd van het jaar is om samen op pad te gaan! Aangezien dat er voorlopig niet inzit voor veel mensen, hebben we toch een manier gevonden om samen met fotografie bezig te kunnen zijn!

Fotografen voor Elkaar - LIVE!

Op vrijdag 24 april vanaf 19:30 houden we een unieke, interactieve livestream, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Tijdens de livestream geven we twee mini-workshops, waarin we twee opstellingen laten zien die je thuis zelf kunt maken en nadoen. Fotograaf Jeroen Arts laat ze stap voor stap aan je zien.

Gratis opgeven voor deze livestream? Meld je hier aan!

Foto: Christelbekkers

Fotowedstrijd: Lentegevoel

Maar we bespreken ook jullie foto's! Doe mee aan onze 'Fotowedstrijd Lentegevoel' en wie weet wordt jouw foto gekozen tot winnaar, live tijdens de uitzending! De winnaars worden gekozen door de jury, die bestaat uit hoofdredacteur Maarten Jacobi en de vijf moderators uit de Facebookgroep Fotografen voor Elkaar.

Win de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD t.w.v. 899,-

Speciaal voor deze uitzending mogen we twee keer de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD weggeven! Één als hoofdprijs voor de Fotowedstrijd Lentegevoel en één voor de beste vraag die is ingezonden via de chat of het inschrijfformulier.

De twee Tamron objectieven worden beschikbaar gesteld door Transcontinenta B.V., distributeur van Tamron Nederland.

Doe mee aan de fotowedstrijd en stuur jouw mooiste lentefoto in!

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Je kunt hem ook meteen al stellen bij het aanmeldformulier. Jeroen Arts, Maarten Jacobi en redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast zijn ook de moderators en de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z'n allen van elkaar!

Draai aan het Rad van FotoFortuin

Iedereen die een vraag heeft ingezonden die tijdens de uitzending wordt beantwoord, komt met zijn of haar naam op het Rad van FotoFortuin! Aan het einde van de uitzendingen draaien we aan het rad om een aantal mooie prijzen weg te geven! Ook hierbij wint iemand de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream en fotowedstrijd is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt Fotografen voor Elkaar - LIVE bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn