Upload jouw foto's
Kleurenfeest © Color Run 2

4 juni 2013, 15:29

Als je als fotograaf graag op stap gaat om evenementen te fotograferen, dan is het een aanrader om één van de Color Runs te bezoeken. Zoals de naam al zegt, een run waarbij deelnemers helemaal in kleurenpoeder worden ondergedompeld.

Het hardloopevenement wordt over de hele wereld georganiseerd en promoot een gezonde levensstijl en steunt daarnaast Plan Nederland. Het evenement is voor iedereen en richt zich op plezier en samenhorigheid, er zijn dan ook geen winnaars en officiële tijden.
De eerste editie van de Color Run in Nederland is zondag 26 mei gehouden in Amsterdam. Zoomers Mophotography en Endedijk waren bij de Color Run en hebben een paar mooie foto's geschoten..

Overweeg je om naar een run te gaan en kleurrijke foto's te maken, vergeet dan niet je camera goed te beschermen. Stop altijd een schone, droge doek in je tas waarmee je later eventueel poeder van je camera kan afvegen. Zorg voor je objectieven voor microfiber doekjes. Deze krassen niet op het glas. Ook is het handig om een plastic hoes te kopen, die je camera beschermt tegen nattigheid en in dit geval de kleurenpoeder. Deze kan je in bijna iedere camerawinkel kopen. Een stevige plastic zak met een geknipt gat, waar precies de zonnekap door past, is overigens een goed alternatief. Zorg dan wel dat je de plastic zak goed vast maakt (met tape) bij het uiteinde van je zonnekap, zodat het niet gaat schuiven.


In Zwolle wordt er een run georganiseer op 7 juli aanstaande en in Utrecht op 4 augustus. Kijk voor meer informatie op de website van Color Run Nederland. Wij zijn benieuwd naar de resultaten!

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
ZlayaMaraArt op 5 augustus 2013 om 21:39

http://zlayamaraart.zoom.nl/

syreeta op 5 juni 2013 om 01:25

Hoe werkt dat als je daar heen wilt om fotos te maken ? Ik heb namelijk echt net een nieuwe camera, die mag van mij veel kleur brengen, maar niet ingekleurd worden, hahaha.

peter1964 op 16 juni 2013 om 09:59

misschien handig om een regenhoes te kopen zodat je wel foto's kunt maken maar je camera beschermt is. succes

syreeta op 17 juni 2013 om 15:55

Dank je, dat kende ik nog niet. Zal een kijken idd. Wel zo handig.