Upload jouw foto's
Kijk ... Hilversum! Foto's van toen en nu © Kijk … Hilversum! Foto’s van toen en nu

12 juni 2013, 15:30

In Hilversum wordt aankomende zaterdag, 15 juni, een bijzondere tentoonstelling geopend genaamd: Kijk ... Hilversum! Foto's van toen en nu. De tentoonstelling draait om, zoals de titel al doet vermoeden, foto's van Hilversum van vroeger en nu. Het unieke aan deze tentoonstelling is dat jij als fotograaf ook een bijdrage kan leveren aan de tentoonstelling. Heb je nog oude foto(albums) van Hilversum op zolder liggen, dan kun je deze uitlenen aan het museum en worden ze op een mooie manier tentoon gesteld.

De tentoonstelling is samengesteld door fotohistorica Michelle Q. Hamers. Een deel van de eigen collectie van Museum Hilversum zal te zien zijn en daarnaast nieuw werk, geïnspireerd door de archieffoto's en het thema, van de fotografen Kim Boske, Eva Hofman, Judith van IJken en Willem Popelier. Een bijzondere reis door de geschiedenis van Hilversum door middel van foto's met verhalen die nog niemand kent.


Neem dus even een kijkje tussen je foto's en in fotoboeken als je denkt nog oude foto's van Hilversum te hebben. Wie weet zie je dan je eigen beeld terug in het Museum Hilversum.


Wie: Museum Hilversum
Wat: Kijk ... Hilversum! Foto's van toen en nu
Waar: Hilversum
Wanneer: 15.06-21.09
Meer info: museumhilversum.nl/tentoonstellingen


Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn