Upload jouw foto's
Zoom.nl op de Vakantiebeurs 2014 © vakantiebeurs, jaarbeurs, utrecht, evenement, cover

19 december 2013, 13:00

Zoom.nl staat in 2014 voor het eerst op de Vakantiebeurs in Utrecht. Foto's maken is namelijk onlosmakelijk verbonden met reizen. Op het Zoom.nl fotografiepaviljoen wordt jouw passie het best gecombineerd met reizen!

Zoom.nl fotografiepaviljoen

In het speciaal ingerichte Zoom.nl fotografiepaviljoen kan iedereen terecht voor tips en trucs van ervaren fotografen. Een deel van het paviljoen wordt ingenomen door een aantal fotografiemerken. Hun experts kunnen je alles vertellen over hoe je jouw passie optimaal met reizen kan combineren. Daarnaast worden er thematische workshops van gemiddeld een minuut of dertig georganiseerd waar iedereen gratis naar binnen kan lopen. Uiteraard gaan we daar in op pure reisfotografie, maar je moet ook denken aan een spoedcursus natuur- of landschapsfotografie, want daar kun je tijdens reizen ook veel aan hebben.

Kom met je camera naar de Vakantiebeurs

Zoom.nl nodigt alle Zoomers uit om met hun camera langs te komen. Samen met de Vakantiebeurs organiseren wij een fotowedstrijd waar elke bezoeker aan mee kan doen. Het is de bedoeling om de sfeer en de beleving van de Vakantiebeurs vast te leggen en de fotografen die daar het beste in slagen kunnen uiteraard leuke fotoprijzen winnen. Iedereen kan meedoen, dus maak foto's, upload ze op de speciale Vakantiebeurspagina op Zoom.nl en wie weet sleep je een Zoom.nl prijs in de wacht! Inzenden kan vanaf 14 januari.


(foto: fredscholte)

Foto van het Jaar

En nu we het toch over fotowedstrijden hebben: ter gelegenheid van ons 10 jarig jubileum organiseren we dit jaar de grootste fotowedstrijd van Nederland. In niet minder dan 10 categorieën konden fotografen hun werk inzenden. Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op de website www.defotovanhetjaar.nl. Het werk van dertig categoriewinnaars is te zien op een grote expositie in het fotografiepaviljoen. Met een belangrijke reden, want de bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen hun stem uitbrengen op een favoriete foto en bepalen zo dus mede wie er met de uiteindelijke hoofdprijs vandoor gaat. Bovendien maakt elke stemmer ook kans op een mooie Samsung NX300!

Praktische informatie

Woensdag 15 t/m zondag 19 januari van 10:00 - 18:00 is de Vakantiebeurs open voor publiek. Op vrijdag kun je van 10:00 tot 21:00 terecht. De Vakantiebeurs 2014 wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 1. Uiteraard is er naast het Zoom.nl fotografiepaviljoen nog veel meer te doen. De Vakantiebeurs is overzichtelijk ingedeeld per land maar dit jaar zijn er ook Pleinen met de zes meest populaire typen vakanties van de beursbezoekers. Je hebt het Plein VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), SAMEN (Familie & Kinderen), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen), BUITEN (Kampeer & Camping) en ZIEN (Steden & Cultuur). Verder is er nog een Culinaire Route langs zes gevarieerde bestemmingen. Hier kun je voor weinig geld genieten van smakelijke, vers bereide traditionele hapjes en drankje en nog veel meer! Kaartjes bestel je hier.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
henkmassen op 19 december 2013 om 16:15

Ik was toch al van plan om naar de Vakantiebeurs te gaan. Zal zeker bij de stand van Zoom.nl komen kijken. Misschien dat ik ook nog een van de workshop ga volgen. Succes.

kimvana op 20 december 2013 om 09:35

Leuk Henk! Tot dan