Upload jouw foto's
Zoom.nl staat op de Vakantiebeurs 2015

9 december 2014, 13:30

Van 14 t/m 18 januari 2015 vindt de vakantiebeurs plaats in Utrecht. Ook dit jaar is Zoom.nl weer aanwezig op het Zoom.nl fotografiepaviljoen.

De Jaarbeurs in Utrecht bestaat tijdens de Vakantiebeurs uit 9 hallen waarbij je de vakantiesfeer geheel kunt proeven. Dit jaar is er nog meer te doen, zien en proeven. Zo kun je klimmen op een klimmuur, duiken in een tank of wandelen door de jungle. Breng een bezoekje aan het Kooktheater waar koks de meest uiteenlopende gerechten serveren of verwarm marshmallows bij een kampvuur om jouw reiservaringen uit te wisselen met andere reizigers.

Natuurlijk kun je ook terecht bij de honderden reisleiders en locals om alles te horen over jouw volgende vakantiebestemming. Zij geven graag unieke tips over leuke hot spots die niet op het internet te vinden zijn om een echte indruk te krijgen van wat je kunt verwachten op je vakantie. Bovendien profiteer je tijdens de beurs van speciale beursaanbiedingen.

(foto: TjitskeAnnaPhotography)

Fotografiepaviljoen

Vakantie en fotografie gaan hand in hand. Daarom is ook dit jaar Zoom.nl te vinden op het Zoom.nl fotografiepaviljoen. Gedurende de hele dag worden verschillende gratis workshops in het theater gegeven van onder andere Marcel Scholing en Jeroen Jazet. Bij de Zoom.nl stand profiteer je van mooie beursaanbiedingen en kun jouw fotografievragen aan de Zoom.nl redactie vragen om je (vakantie)foto's te verbeteren.

Foto van het jaar
Eerder dit jaar heeft een professionele jury de Zoom.nl Canon Foto van het Jaar 2014 gekozen. De prijswinnende foto wordt op vrijdagavond tijdens een speciale prijsuitreiking bekend gemaakt. Ook de publieksprijs wordt deze avond uitgereikt; het werk van de vijftien categoriewinnaars kun je in een expositie bekijken.

Praktische informatie

De Vakantiebeurs vindt plaats van 14 t/m 18 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht tussen 10:00 en 18:00 uur. Op vrijdag is de beurs ook 's avonds open tot 20:00 uur. Een dagkaart koop je online voor €12. Aan de deur betaal je €15,50. Via www.zoom.nl/vakantiebeurs ontvang je korting op de aan-de-deur-prijs. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn