Upload jouw foto's
Dag vol bruidsfotografie tijdens eerste editie Masters Event © IDG NL

16 april 2015, 14:10

Op dinsdag 28 april vindt de eerste editie van het Masters Event plaats in Amsterdam. Dit evenement draait om de 'masters' in de bruidsfotografie. Een dag vol seminars en tijdens het feest 's avonds de prijsuitreiking van de Masters of Dutch Wedding Photography Award.

Koop je je kaarten met € 50,- korting
Bestel je kaarten op www.de-masters.nl/event en vul bij het afrekenen de code "zoom" in.

Internationale topfotografen

Overdag worden seminars gegeven door vier internationale topfotografen die zich gespecialiseerd hebben in bruidsfotografie. Tyler Wirken, David Murray, Franck Boutonnet en Marius Barbulescu zullen vertellen over hun aanpak, hun visie en de totstandkoming van hun beste foto's. Daarbij geven zij uiteraard tips & trucks die direct toepasbaar zijn.

Beginners en gevorderden

Tijdens de 1,5 uur durende sessies worden inzichten en technieken gedeeld met het publiek. De seminars zijn zowel waardevol voor startende fotografen als fotografen die zich al gespecialiseerd hebben in de bruidsfotografie. Naast het inhoudelijke programma is er ook voldoende gelegenheid tot netwerken en het delen van informatie en kennis.


(Foto: Marius Barbulescu)

(Foto: David Murray)

Uitreiking Masters of Dutch Event Photography

Het Masters Event is ontstaan uit de bruidsfotowedstrijd Masters of Dutch Wedding Photography waarbij elk kwartaal nieuwe inzendingen van bruidsfotografen worden beoordeeld door internationale prijswinnende bruidsfotografen. 's Avonds is Club Panama het decor van een feest. De winnaars van de Masters of Dutch Wedding Photography, worden tijdens het avondfeest in Club Panama bekend gemaakt.

Koop je je kaarten met € 50,- korting
Bestel je kaarten op www.de-masters.nl/event en vul bij het afrekenen de code "zoom" in.

Tickets bestellen

Er zijn 200 all­‐inclusive kaarten á € 249,- (inclusief lunch en drankjes) beschikbaar die toegang bieden tot 4 seminars van 1,5 uur en het avondfeest.

Kaarten voor het avondfeest, zijn ook los verkrijgbaar voor € 35,-­ inclusief alle drankjes.

Meer informatie over Masters Event en Masters of Dutch Wedding Photography is te vinden op www.de-masters.nl/event

(Foto: Tyler Wirken)

(Foto: Marius Barbulescu)

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn