Upload jouw foto's
Kom naar de Fotofair © IDG NL

8 mei 2015, 15:52

Het spectaculaire foto-evenement Fotofair gaat bijna van start. Schrijf je nu in voor een van de inspirerende masterclasses, workshops, fotodemonstraties door professionele fotografen, of kom naar de beurs met meer dan zestig exposanten! Bestel nu je ticket en kom op 30 en 31 mei naar de Beekse Bergen.
Op de Fotofair is een breed scala aan inspirerende fotografiemomenten, workshops, lezingen en een beurs met meer dan vijftig standhouders die de nieuwste foto-apparatuur laten zien en knallende aanbiedingen doen. Op de unieke locatie, Event Center Beekse Bergen, kun je een onvergetelijke fotodag inrichten voor het hele gezin. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur. Fotofair wordt gehouden op 30 en 31 mei. Neem je camera mee, zodat je geen fotomoment mist. Schrijf je in op www.fotofair.nl.Bas Adriaans Castingportofolio geeft een speciale workshop over glamourfotografie met het model Cheyenne.

Programma

Op de Fotofair kun je cursussen volgen bij meer dan zestig fotografen. Die geven lezingen, workshops en masterclasses. Bij een lezing vertellen ze over hun werk, bij een workshop demonstreren ze hoe ze hun adembenemende foto's maken en bij een masterclass ga je met de fotograaf zelf aan de slag en krijg je persoonlijke begeleiding. Sprekers op de Fotofair zijn onder andere: Thomas Morel, Bas Meelker, LouLou Beavers, Han Bouwmeester, Paul van Hoof, Fotoclass, Fotoclub.nl en vele andere fotografen. Onderwerpen waarover zij spreken zijn bijvoorbeeld: Landschap, Macro, Wildlife, Portret, Studio, Creatief flitsen, Newborn, Sport en nog veel meer. Adobe verzorgt bovendien lezingen over Adobe Lightroom, waarmee je je kwaliteiten als fotobewerker en je workflow kunt leren optimaliseren.Thomas Morel werkt met Hasselblad en Broncolor en geeft op de Fotofair lezingen en demonstraties.

Beurs

De beurs op de Fotofair wordt knallen en inspirerend. In tenten op het event-terrein en in de lodge zijn meer dan vijftig standhouders aanwezig zoals Canon, Nikon, Olympus, Fujifilm, Lytro, Ricoh, Pentax, Sigma, Tamron, Tokina, Wacom, Adobe, De Greef 7 Partner, TSE-imaging, Provak, Benel, Transcontinenta, Lamina, Macrolux, Disnet, Xpozer, Van Duuren Media, Natuurfotopassie, Fidak, Cewe, Bootsma technologie, Chipclean, Zoom.nl, Nordic Vision, Han Bouwmeester, PF, de Rooij fotografie, LandschapVZW, Masterreview, Photofacts academy, Magazine Fotografie, Wildpix, Fotoclass, Fotoclub.nu, Photoshopplezier, Loulou Beavers en vele fotografen voor de workshops en lezingen.
Op de Fotofair kun je ook je slag slaan met scherpe aanbiedingen bij Cameranu.nl, Cityfoto en Nivo-Schweitzer.Paul van Hoof houdt een lezing over zijn spectaculaire natuurfotografie. Daarnaast geeft hij voor Zoom.nl een exclusieve masterclass over macrofotografie.

Masterclasses

De masterclasses op de Fotofair worden verzorgd door Zoom.nl. Gedurende drie uur word je door een fotograaf meegenomen in het onderwerp van zijn aangetoonde expertise. De Masterclass begint met theorie en daarna ga je zelf aan de slag met de desbetreffende fotograaf, waarbij hij ook jouw fotografie beoordeelt en je persoonlijke tips geeft. Zilveren Camera-winnaar Theo Bosboom laat je zien hoe je betere ideeën en onderwerpen bedenkt voor je landschapsfotografie, Richard Terborg werkt in 'Creatieve portretfotografie' met modellen op locatie en Paul van Hoof helpt je beter te worden in de macro-fotografie.


Als V.I.P.kun je met de 4x4 onder professionele begeleiding het safaripark in.

V.I.P.

Voor de echte fanatieke fotografen is er een VIP-arrangement mogelijk; waarbij VIP staat voor Very Important Photographer. Een heel weekend lang ga je dan voor een vaste prijs fotograferen, workshops volgen, op safari in een open jeep. Je krijgt een prachtige koffer, lunch, activiteiten en nog veel meer om er een spannend weekend van te maken. Er is plaats voor 40 fotografen.

Kaarten en Prijzen

De Fotofair wordt op zaterdag 30 en zondag 31 mei gehouden in Safaripark Beekse Bergen; Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur. Het standaard entreebewijs kost 10 euro en daarbij kun je lezingen, workshops en Masterclasses boeken. Meer informatie over alle mogelijkheden en reserveringen vind je op www.fotofair.nl . Mailen voor persoonlijke informatie kan ook altijd via info@fotofair.nl.

Reacties (7)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Betones op 12 mei 2015 om 10:15

Ik doelde ook ook op de VIP arrangementen, 200 euro voor een weekendje foto's maken bij de leeuwen en aapjes? Bietje duur he..

kimvana op 12 mei 2015 om 18:12

Die zijn zeker niet goedkoop maar bieden dan ook een volledige ervaring inclusief:
een koffer met speciale fotografiegoodies te waarde van €149,00
2 dagen entree op de Fotofair, inclusief eigen parkeerplek
1 dag toegang tot het Safaripark met een safari in een open jeep op de giraffenvlakte
een Lunch, inclusief glas wijn of champagne, de gehele dag gratis koffie en thee.
4 lezingen en 2 workshops naar keuze

De Fotofair heeft maar 20 van deze arrangementen per dag dus ze zijn exclusief.

Betones op 12 mei 2015 om 19:00

Niet exclusief, maar dat is om de prijs lekker hoog te houden, ik ken die praktijken...
En een toegangskaartje voor de beekse bergen kost 30 euro, en die champagne is een vaag merk waar maar 5 euro per fles voor is betaald denk ik. En die lezingen, dat is om nog meer cameraatjes te kunnen verkopen, nee zoom, daar trappen wij niet in..net als abonnnee kadootjes, tassen die aangeprezen worden als kado voor het abonnee worden, ter waarde van 70 euro, kijk je op het web , zijn die tassen te koop voor 39 euro....jaaaja

kimvana op 12 mei 2015 om 19:29

Beste Betones, bedankt voor je reactie. De VIP-arrangementen zijn een heel klein onderdeel van dit enorme foto-event. De organisatie doet zijn uiterste best om hier voor elke fotografieliefhebber een geweldige dag van te maken en wij als Zoom.nl zijn daar graag partner van. Als u de prijs voor dit arrangement te hoog vindt, zijn er naar onze mening genoeg andere leuke activiteiten op de Fotofair.

Wellicht tot op de Fotofair en anders tot op Zoom.nl!

Vriendelijke groeten,
Kim van Arendonk
redactie Zoom.nl

Betones op 12 mei 2015 om 19:48

Ik ben namelijk al eens lid geweest, en zou een tas krijgen, en ik heb hem ook gehad, na 6 weken. De tas werd aangeprezen ten waarde van 70 euro, die tas kwam maar niet....dus ik bellen zegt die mevrouw, ja die tassen moeten uit Australie komen, ik denk nou moe, wat een nonsens, en kijk je op het web , is die tas ineens te koop voor 39 euro, het bleek een tas van niks te zijn ook. Mij zie je in ieder geval compleet niet op de fotofair...veel te duur voor wat je krijgt.

Betones op 10 mei 2015 om 09:53

Zo dan ! Da's een nogal dure hobby, kaarten zijn wel errug duur...

kimvana op 12 mei 2015 om 09:56

Hoi Betones, bedankt voor je reactie. Toegangskaartjes voor de Fotofair zijn €10,-, dat is inclusief de hele beursvloer met meer dan 50 standhouders, alle fotomomenten met oldtimers, modellen, sportfietsers, dansers, gratis activiteiten zoals uitgebreide lezingen van Adobe en fotograaf Thomas Morel en een gratis vergroting van jouw mooiste foto bij CEWE.

Wil je extra lezingen of workshops volgen, betaal je daar inderdaad een bedrag voor. €2,50 voor een 45 minuten lezing en €5,- voor een persoonlijke workshop met een kleine groep.