Upload jouw foto's
Mediapresentatie: Holland - Natuur in de delta © IDG NL

9 januari 2016, 13:00

Topfotografen Frans Lemmens en Marjolijn van Steeden geven een blik achter de schermen bij de fotografie van Holland - Natuur in de delta. Tijdens een tweetal multimediapresentaties vertellen zij het verhaal achter de fotografie in hun boek.

Het fotoboek Holland - Natuur in de Delta hoort bij de gelijknamige film, de opvolger van de succesvolle natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis'. Topfotografen Frans Lemmens en Marjolijn van Steeden trokken een jaar lang in de voetsporen van de filmteams door ons land om een fascinerend beeldverhaal samen te stellen. In de live multimediapresentatie worden veel van deze beelden, afgewisseld met spectaculaire 'making of' filmbeelden, getoond en toegelicht.

Het fotoboek 'Holland - Natuur in de Delta' volgt het verhaal van de film. Frans Lemmens en Marjolijn van Steeden zijn er in geslaagd om op een krachtige manier het unieke deltalandschap waarin we leven en de schitterende natuur van Nederland vast te leggen. Niet alleen de mooiste foto's uit het boek verschijnen tijdens de multimediapresentatie op het doek, maar ook diverse spectaculaire filmbeelden uit de film zelf, maken de presentatie tot een multimediale 'making of'.De fotograaf vertelt op boeiende wijze over de totstandkoming van de unieke beelden. De originele filmmuziek van Bob Zimmerman, uitgevoerd door het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker ondersteunt de prachtige beelden.

Theater Aan de Slinger, Houten

Donderdag 28 januari 2016, 20.00 uur
Adres en informatie

Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk

Maandag 15 februari 2016, 20.00 uur
Adres en informatie


Kaarten voor de multimediapresentaties zijn beschikbaar via de website van Mondiavisueel. Met de kortingscode: F15J16MV krijg je bij het afrekenen 3 euro korting op de entree.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn