Meld je gratis aan
Gratis toegang op Professional Imaging bij SHUTR.photo abonnement © RESHIFT

7 februari 2017, 13:37

Zet het weekend van 18 tot en met 20 maart in je agenda, want dan vindt de Professional Imaging-beurs in De Loods in Nijkerk plaats.

De grootste fotobeurs in Nederland waar je bijna alle producten op gebied van fotografie kunt zien, voelen en ervaren. Wat dit event ook bijzonder maakt zijn de lezingen en workshops waar nationale en internationale topsprekers hun kennis delen. Fotografen laten in het LiveShoot-theater zien hoe hun werk tot stand komt, vertellen over hun ervaring en delen hun visie met je.

www.professionalimaging.nl

World Press winnaar Brent Stirton is aanwezig

Het is de organisatie van Professional Imaging 2017 gelukt Brent Stirton, de kersverse winnaar van de World Press Photo in de categorie 'Nature series', als Hoofdspreker te contracteren tijdens de 18e Professional Imaging. De bevlogen Zuid-Afrikaanse fotograaf maakt iconische foto's die aantonen hoe je als fotograaf een rol kan spelen op het gebied van bewustwording en wereldverbetering.Stirton is senior fotograaf bij Getty Images en publiceerde in talloze magazines. Momenteel werkt hij voornamelijk aan lange termijn projecten voor National Geographic. Stirton ontving vele onderscheidingen voor zijn werk. Maar liefst driemaal op rij werd hij Wildlife Photojournalist of the Year, won hij de Visa D'or op het Visa Pour L' image Festival in Frankrijk en ontving hij de National Magazine Award van National Geographic Magazine voor zijn werk in de Democratische Republiek Congo. Zijn documentaire over conflicten in het Virunga National Park voor National Geographic Televisie won zowel een Emmy Best Documentary Featureals als een Bafta Award voor Beste Documentaire.

Kijk voor het actuele lezingenprogramma en meer informatie op www.professionalimaging.nl

SHUTR.photo op Professional Imaging

Het redactieteam zal aanwezig zijn op de Professional Imaging-beurs. Ons magazine SHUTR.photo heeft daar namelijk een stand en houdt een presentatie in het LiveShoot-theater. Drie Nederlandse topfotografen die een portfolio hebben in het laatste nummer, vertellen over hun carrière en hun laatste projecten. Chris de Bode vertelt over zijn serie waarin hij de dromen van kinderen over de hele wereld heeft vastgelegd, Susanne Middelberg deelt haar werkwijze voor het maken van indringende portretten en Alex Timmermans beschrijft hoe hij verhalen vertelt met enscenering en de edele analoge fotografi sche procedés, waar hij de laatste jaren veel succes mee heeft gehad. De drie fotografen leggen uit hoe zij op ideeën voor een fotoserie komen en hoe zij die tot een goed einde brengen. Daarbij geven ze tips over hoe je een expositie en publicatie regelt. SHUTR.photo heeft ook een stand waar je jouw foto's kunt laten zien om in aanmerking te komen voor een portfoliopublicatie.

Profiteer!

Neem nu een abonnement op SHUTR.photo en ontvang dit prachtige salontafel bewaarmagazine 4x per jaar thuis op de mat én krijg gratis toegang tot de Professional Imaging 2017 t.w.v. € 10,-. * GA DIRECT NAAR SHUTR.PHOTO/PI2017

*Na betaling ontvang je een kortingscode waarmee je op de site van Professional Imaging gratis jouw ticket kunt bestellen.


Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
PtR op 8 februari 2017 om 21:34

Ja hoor, heb ik weer. Rond de kerst een abonnement op Shutr genomen. Tsssss.