Meld je gratis aan
Bezoek de PiXperience NXT LVL op 18 en 19 maart 2017 - Hét event voor de natuurfotograaf

27 februari 2017, 13:40

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt PiXperience NXT LVL plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk, gericht op de natuurfotograaf. Twee dagen gevuld met inspirerende lezingen, seminars en presentaties in het teken van natuurfotografie, om je niveau in een korte tijd flink omhoog te tillen!

Programma

In de grote zalen van het congrescentrum vinden twee parallelle programma's plaats, waarbij je steeds zelf kiest welke presentatie of seminar je wilt volgen.
Wil je twee dagen komen? Geen probleem: het zaterdagprogramma verschilt volledig van het zondagprogramma. Bekijk het programma-overzicht.

Sprekers

Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.

Een greep uit de vele sprekers: Theo Bosboom, Marsel van Oosten, Bart Heirweg, Piet van den Eynde, Johannes Klapwijk, Bas Meelker, Andrea Gulickx en nog vééél meer.

Foto © Bart Heirweg

Tickets

In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van tevoren een ticket te bestellen.

Een dag van 09:30 tot 17:00 kost € 35,-. Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan € 65,-. Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging, t.w.v. € 10,-. Dit is de grootste fotovakbeurs van Nederland, die in de naastgelegen loods plaatsvindt.Kom dus op 18 en 19 maart naar PiXperience NXT LVL in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn