Upload jouw foto's
Fotofair 2017 - Wat kun je allemaal verwachten? © IDG NL

27 april 2017, 08:52

Als je aan het einde van de dag terugkeert van hét foto-, media- en drone-evenement voor alle foto- en videoliefhebbers bij Safaripark Beekse Bergen, zit je gegarandeerd vol nieuwe inspiratie! De Fotofair 2017 wordt op 15ha grond zowel binnen als buiten gehouden en kent talloze demonstraties, workshops, lezingen en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook worden er bijzondere fotomomenten gecreëerd om zelf vast te leggen en kun je profiteren van speciale aanbiedingen op de nieuwste fotoapparatuur bij de verkooppartner. Op de Fotofair 2017 is daarnaast alles te vinden over verrekijkers en digiscoping. Nieuw toegevoegd is de Fotografica beurs.

Spannende Lezingen (Locatie nr. 31 en 48)

Alle lezingen zijn inbegrepen bij de toegangskaart en reserveren is niet nodig. 'Vol is vol' gaat op inloopbasis. Er zijn veel verschillende lezingen met ieder een eigen thema, waaronder: reisfotografie (zoals Siberië, Afrika & Antarctica), wildlife-fotografie, urbexfotografie, macrofotografie, Photoshop en nog veel meer. De lezingen duren tussen de 45 en 60 minuten. Bekijk het volledige overzicht.

125 exclusieve masterclasses & workshops

Op diverse locaties vinden speciale masterclasses plaats, zoals in het Event Center en in de Popup Studio's verspreid over het gehele terrein. Onderwerpen die hierbij aan bod komen: Landschap, Macro, Wildlife, Portret, Studio, Bruid, Creatief flitsen, Low-key, Paarden, Honden en nog veel meer. Bekijk per masterclass eerst de inhoud: heb je een eigen camera nodig? Is het in de vorm van een lezing? De masterclasses zijn voor starters tot gevorderden. Bekijk het overzicht aan workshops en masterclasses.

Fotografica beurs

Fotofair 2017 wordt uitgebreid met een extra beurs: de Fotografica-beurs met bijzondere vintage camera's, verdeeld over 75 extra standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er zijn veel marktkramen aanwezig, waar de mooiste camera's en objectieven te zien zullen zijn, en waar je ze uiteraard ook kunt aanschaffen. Scoor hier bijvoorbeeld voor een mooie prijs een tweedehands objectief. Houd er rekening mee dat je niet bij alle standhouders kunt pinnen. Lees meer over de Fotografica beurs.


Foto Betty60

Ervaar de Zoom.nl Bootcamp

Natuurlijk is ook Zoom.nl aanwezig tijdens de Fotofair 2017! Dit jaar geven we bezoekers de unieke kans om gratis deel te nemen aan meerdere mini Zoom.nl Bootcamps, ter voorbereiding op de grotere Zoom.nl Bootcamps die later dit jaar worden gehouden. Dit bijzondere concept biedt meerdere verrassende masterclasses van topfotografen op één dag. De Zoom.nl Bootcamps zijn te vinden bij Locatie nummer 30. Wees er snel bij, want vol = vol! Lees meer over de Zoom.nl Bootcamps!


Foto GeaFotografie

Tickets nu verkrijgbaar

Hoewel de Fotofair 2017 groter wordt dan ooit, met tal van workshops, gratis lezingen, interessante standhouders én een Fotografica-beurs, is de toegangsprijs gelijk gebleven, inclusief toegang tot alle lezingen, fotomomenten, demonstraties en de Fotografica.

Bestel nu je ticket op www.fotofair.nl/tickets en betaal slechts €12,50 (in plaats van €15,00 aan de kassa)


Reacties (9)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
pmmeer op 6 mei 2017 om 14:10

Hier staat wel waar het is, in het blad zoom.nl staat een twee paginas grote advertentie, maar daar is de zin met vermelding van de lokatie verdwenen. Slordig, maar er staan wel meer tekstuele missers in het blad mei/juni 2017. De eindredactie heeft zitten slapen.

Sylvana900 op 25 april 2017 om 16:24

Wat leuk dat mijn foto in dit artikel staat!

GuidoBellens op 25 april 2017 om 08:55

Hallo,

Wel spijtig dat er niet vermeld wordt waar deze beurs is?

Sylvana900 op 25 april 2017 om 16:24

Safaripark de Beekse Bergen, Hilvarenbeek bij Tilburg. Staat ook op de fotofair website

PtR op 24 april 2017 om 11:46

Dat ziet er indrukwekkend uit en lijkt het flinke stuk reizen best waard te zijn.

Kimoostelbos op 24 april 2017 om 19:22

Kom je ook? Ik ook!

PtR op 24 april 2017 om 20:30

Dat weet ik nog niet maar het is wel aantrekkelijk.