Upload jouw foto's
Ga aan de slag met de macro-objectieven van Nikon © Lenstafette, marieke, foto 3

9 mei 2017, 16:02

Wil je de macro-objectieven van Nikon testen tijdens een workshop macrofotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar een unieke locatie in Nederland!

Wat gaan we doen?

Ben jij bekend met macrofotografie maar wil je hier graag nog meer over leren? Het kan tijdens een middag macrofotografie onder leiding van een ervaren fotograaf. Op een mooie locatie in Nederland ga je aan de slag met de macro-lenzen van Nikon. Je wordt begeleid met praktische tips waardoor je jouw objectief nog beter kunt gebruiken.
Aan het einde van de dag, schrijf je een gebruikerservaring die samen met jouw foto's verschijnt in Zoom.nl.

Wil je mee, meld je direct aan

Geef je nu op en wie weet ontvang je van ons een uitnodiging!

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Zoom.nl profielnaam
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Welke lenzen gaan we testen?

AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G
De Nikkor AF-S 40mm Micro is een macro-objectief waarmee je de verfijnde details vastlegt die onmogelijk kunnen worden vastgelegd met een normale kitlens. De Silent Wave Motor zorgt voor een stille autofocus, zodat je van zeer dichtbij kunt fotograferen zonder het onderwerp te storen.

AF-S Micro-Nikkor 60mm f/2.8D
Populair 60-mm macro-objectief met een reproductiemaatstaf van 1:1 voor gebruik met FX- en DX-formaat digitale spiegelreflexcamera's van Nikon. Met een zeer stille autofocus dankzij de SWM (Silent Wave Motor), een intern scherpstelsysteem met vaste brandpuntsafstand en een niet-draaiende lens is dit objectief ideaal om foto's van zeer dichtbij te maken.

AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR
Dit objectief is uitgerust met de tweede generatie van Nikon vibratiereductiesysteem en levert daardoor stabiele beelden, waardoor flexibeler opnamen uit de hand mogelijk zijn. Dankzij de reproductiemaatstaf van 1:1 kunnen close-ups op ware grootte van zeer fijne structuren en details worden gemaakt. Dit hanteerbare objectief is uitermate geschikt om de mogelijkheden van close-up fotografie te ontdekken.

AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED
Het AF-S VR 105 f/2.8G IF-ED objectief biedt het gemak van Vibratie Reductie (VR) bij macro-fotografie. De hoogste optische prestaties - zowel op digitale als op 35mm filmcamera's - worden gegarandeerd door toepassing van ED-glas en Nano Crystal Coat lenscoating. De supersnelle en fluisterstille Silent Wave Motor zorgt samen met de interne scherpstelling voor optimale autofocus, waarbij te allen tijde handmatig kan worden ingegrepen.
Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn