Upload jouw foto's
De verrekijkers en telelenzen dag van Kamera Express © biesboschcentrum, kameraexpress, evenement

7 juni 2017, 11:41

Kamera Express organiseert op zaterdag 10 juni een evenement, speciaal voor verrekijker en telelenzen in het Biesboschcentrum in Dordrecht. Tijdens deze dag kun je vrijblijvend verrekijkers en telelenzen uitproberen onder begeleiding van onder andere Nikon ambassadeur Emile de Jong.

Wat is er te doen?

Tijdens deze dag zijn alle grote merken op het gebied van fotografie en natuurlijk verrekijkers en teleobjectieven aanwezig. Bovendien zijn er verschillende merkambassadeurs en productspecialisten, waar je met al je vragen terecht kunt. Tot slot zijn er ook allerlei aanbiedingen en kortingsacties.

Rondvaart

Tijdens een speciaal georganiseerde rondvaart door het natuurgebied (gratis toegankelijk) geeft Nikon ambassadeur Emile de Jong praktische tips over het gebruik van teleobjectieven, vertelt hij hoe je je camera het beste in kunt stellen en wordt er aandacht besteed aan fotograferen in verschillende weersomstandigheden. Natuurlijk kun je deze tips direct toepassen en eventuele vragen stellen. Er zijn ook rondvaarten die wat verder door de Biesbosch gaan, zonder begeleiding, maar daar moet je wel voor reserveren.


Wie liever wandelt kan ook op dit evenement terecht. Gedurende de dag worden er namelijk onder begeleiding van Iris Hofland verschillende wandelingen georganiseerd. Tijdens deze speciale wandelingen wordt extra informatie gegeven over het praktisch gebruik van lange objectieven en is er een mogelijkheid om bepaalde producten gratis uit te proberen tijdens de wandeling.

Meedoen?

Het evenement is gratis toegankelijk. Kijk op de website van Kamera Express voor meer informatie.

Wanneer: zaterdag 10 juni
Tijdstip: van 11:00 tot 16:00 uur
Locatie: Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn