Upload jouw foto's
Het NK Natuurfotografie gaat weer van start! © veluwen, mist, bomen

16 juni 2017, 14:40

Natuurfotografie liefhebbers opgelet! Na de Amsterdamse Waterleidingduinen van vorig jaar, is dit jaar het Nationale Park De Hoge Veluwe aan de beurt om op de foto gezet te worden tijdens het NK natuurfotografie 2017.

Het NK Natuurfotografie is terug! Dit keer mogen amateurs en professionals aan de slag in het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn twee categorieën om aan mee te doen: Amateurs en professionals. (Kijk op de website van het NK Natuurfotografie waar jij precies onder valt.) Iedere deelnemer moet vervolgens vier verschillende foto's uploaden om mee te doen, namelijk een landschapsfoto, een macrofoto, een wildlife foto en een abstracte foto.


Foto door Yvone-Carla

De regels

Om het eerlijk te houden zijn er wel enkele regels opgesteld. Zo mag je enkel in een bepaald gebied foto's maken en zijn beide categorieën aan bepaalde tijden gebonden.

Professionals hebben zo slechts zestien uur de tijd om hun foto te maken. Namelijk tussen 2 september 14:00 uur, en 3 september 12:00 uur. Amateurs krijgen veel meer tijd, in hetzelfde gebied krijgen zij namelijk 12 dagen om hun foto's te maken, tussen 19 tot en met 30 augustus.

De prijswinnaars worden op 3 september rond 16:00 uur bekendgemaakt en mogen zich dan officieel Nederlands Kampioen Natuurfotografie noemen. Natuurlijk zijn er ook nog leuke prijzen te winnen.


Foto door Anna Rass

Mee doen?

Om mee te kunnen doen kun je je inschrijven op de website, maar wees wel snel, want er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar!

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn