Upload jouw foto's
Word reisleider voor Zoom.nl op de Vakantiebeurs! © yllsee.zoom.nl

30 november 2018, 11:45

Is fotograferen jouw grote passie en vind je het leuk om andere mensen daar ook enthousiast voor te maken? Neem ze mee op een fotoreis langs spectaculaire demonstraties op de Vakantiebeurs. Wil jij Zoom.nl-reisleider worden voor een dag? Meld je nu aan!

Toelichting

Zoom.nl-reisleider = een enthousiaste fotograaf die wij hebben geselecteerd om fotografische begeleiding en tips te geven aan geïnteresseerden op de Vakantiebeurs.
Fotoreis = een soort fotografieworkshop waarbij je onder begeleiding van een goede Zoom.nl-fotograaf gaat fotograferen bij verschillende fotogenieke plekken en demonstraties op de Vakantiebeurs. Dit duurt in totaal ongeveer een uur.

De Vakantiebeurs 2019 vindt plaats van 10 t/m 13 januari.

Wat krijgt een reisleider van ons?

Als jij bent geselecteerd als reisleider dan word je uitgenodigd voor een diner met de redactie van Zoom.nl. Ook krijg je van ons een toffe outfit voor op de Vakantiebeurs, en bovendien mag je gratis een Zoom.nl Academy cursus naar keuze volgen. Jouw toegangskaartje voor de Vakantiebeurs krijg je natuurlijk ook gratis van ons, dus voor en na jouw rol al reisleider kun je zelf natuurlijk ook nog ruimschoots genieten van alles wat de Vakantiebeurs te bieden heeft. Bovendien is dit een uitgelezen kans om ons te laten zien wat jij in huis hebt!

Wat je kunt verwachten

Tijdens het diner met de Zoom.nl redactie krijg je ook alle informatie van ons over jouw rol tijdens de Vakantiebeurs, zodat iedereen goed voorbereid is. Hier zullen ook handige tips in staan die je kunt gebruiken om de deelnemers op fotografisch gebied te begeleiden.

Iedere reisleider verzorgt twee fotoreizen over de beursvloer. Een fotoreis duurt ongeveer een uur en begint met een introductie. Daarna lopen we naar een of meer exotische demonstratieplekken op de beurs waar gefotografeerd wordt, en dan lopen we weer terug voor een korte afsluiting. Er zijn verschillende thema's voor deze fotoreizen, dus ieder uur zullen er andere plekken op de beursvloer bezocht worden.

Foto: Huib49

Er zijn heel veel interessante fotomomenten die tijdens de fotoreizen bezocht worden om te fotograferen. Zo is er een groot waterbassin waar activiteiten georganiseerd worden, een heuse duiktank, exotische dansdemonstraties en spetterende kookworkshops. Voor meer informatie over alle activiteiten en demonstraties kun je een kijkje nemen op de website van de Vakantiebeurs.

Informatie en tips voor het begeleiden van een fotoreis

Je hoeft geen professioneel fotograaf te zijn om een fotoreis te begeleiden tijdens de Vakantiebeurs. Ben je een enthousiast fotograaf en vind je het leuk om jouw kennis van fotografie te delen met anderen? Dan ben jij de reisleider die wij zoeken! Je geeft de deelnemers handige tips om mee aan de slag te gaan, of dat nou met een smartphone is of met een heuse camera. Tijdens het diner met onze redactie zullen wij je een informatiepakketje geven met tips die je kunt gebruiken tijdens jouw fotoreizen over de beursvloer.Foto: Yllsee

Deelnemen aan een fotoreis?

Wil je geen reisleider worden maar wil je wel deelnemen aan een van de fotoreizen tijdens de Vakantiebeurs? Dat kan, en deelname is zelfs geheel gratis! Wel heb je natuurlijk een toegangsbewijs nodig voor de Vakantiebeurs. Houd onze website, nieuwsbrief en Facebookpagina goed in de gaten voor updates hierover.

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn