Upload jouw foto's
VANAVOND 19:00! Zoom Academy LIVE! met William Rutten & Michiel Fischer © IDG NL

23 mei 2019, 08:59

Dit is dé kans voor iedere portretfotograaf: verzeker je plek en meld je nu gratis aan voor Zoom Academy LIVE! met topfotograaf William Rutten en studio-eigenaar Michiel Fischer. Tijdens deze exclusieve livestream op Zoom.nl kun je al je fotografie-vragen stellen én feedback krijgen op je foto's.

UPDATE: BEKIJK HIER DE LIVESTREAM

Noteer 23 mei 2019 van 19:00 tot 22:00 vast in je agenda, want dan vindt Zoom Academy LIVE! plaats! In deze groots opgezette video livestream op Zoom.nl kun je online meedoen: kijk live mee naar de uitzending en stel direct je vragen aan William Rutten en Michiel Fischer. Daarnaast worden er ook foto's live in de uitzending besproken: dit is dé kans om je werk onder de aandacht te brengen.

We pakken het grondig aan. Stap voor stap lopen William en Michiel een fotoshoot door: Hoe bereid je je voor? Waar vind je een geschikt model? Hoe ga je om met het licht en de camera-instellingen? Tot aan de nabewerking en het beheren van je foto's.

Kortom: Dit wil je niet missen!

Schrijf je in voor Zoom Academy LIVE!

Om zeker te zijn van je plek tijdens deze exclusieve video livestream kun je je nu alvast inschrijven. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Op deze manier ben je gegarandeerd van een plek. Je krijg 24 uur voordat de livestream begint een mail met de link naar de livestream én een paar uur van tevoren krijg je nog een reminder.

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
gerard1670 op 24 november 2019 om 21:27

Michiel Fischer is een fotograaf die het gemunt heeft op kwetsbare vrouwen in de samenleving. Hij helpt deze personen met hun problemen. Zo heeft hij mijn relatie mee geholpen tot een einde te brengen na 16 jaar, waarvan 2 kinderen in de leeftijd van 3 en 13 jaar de dupe van zijn. Zij zijn momenteel getekend voor het leven. We hebben Michiel gevraagd om geen misbruik te maken van onze relatieproblemen, maar is zich daar in blijven mengen. Hij houdt zich voornamelijk op de de sportschool de Mix in Almere waar hij meerdere kwetsbare vrouwen zogenaamd "helpt". Tot op heden blijft hij zich inmengen en is de verwoesting niet te overzien.


robinlooy op 24 mei 2019 om 17:58

Is dit ergens terug te kijken?

crabcocktail op 23 mei 2019 om 21:22

Nou dit vragen/reactievenster werkt niet, jammer

mdelee op 23 mei 2019 om 18:33

Heb helaas ook nog niks mogen ontvangen.

ladymart op 23 mei 2019 om 13:35

Halllo, ik heb me ingeschreven voor zoom acedemy live, maar nog steeds geen link gekregen voor de live-stream. Komt deze nog in de loop van de dag. Groetjes, Margreet.