Upload jouw foto's
Zoom.nl Zomerspecial is uit! © Zomerspecial, Zomer, Zoom.nl

12 juli 2013, 11:15

Zoom.nl bundelt verschillende artikelen in een mooi overzicht voor op vakantie, de Zoom.nl Zomerspecial. In de winkel maar ook op je tablet!

In de Zoom.nl Zomerspecial zijn artikelen te lezen die eerder in de reguliere edities zijn verschenen. Zo kun je met de artikelen over onder andere scherptediepte, architectuur, witbalans, macrofotografie en fotograferen met flare geen mislukte vakantiefoto meer maken. Verder hebben we de mooiste zomerfoto's van Zoom.nl gezocht en een mooi plekje gegeven in een prachtige uitgebreide gallery.

De Zoom.nl Zomerspecial is alleen los verkrijgbaar. Uiteraard krijgen onze abonnees korting op deze speciale editie! En heb je geen zin om een hoop papier te sjouwen? Deze Zoom.nl Zomerspecial is ook digitaal te koop! Zo kun je hem aanschaffen via Bruna Tablisto. Deze app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Ook bij Magzine.nu kun je dit naslagwerk downloaden. Ook voor iOS en Android uiteraard.

Hele veel lees- en fotografieplezier en fijne vakantie!

Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
pmwdh op 16 juli 2013 om 12:49

Mocht iemand deze digitale versie hebben aangeschaft zou je mij daarvan dan misschien pagina 178 en 188 willen mailen? Ik heb de papieren versie ingescand maar die is niet zo mooi geworden. Het zijn namelijk mijn beelden die zijn gepubliceerd en die wil ik graag digitaal bewaren.

Alvast bedankt.

pmwdh op 16 juli 2013 om 12:44

Balen zeg. Had ik dit eerder gezien dan had ik niet het papieren exemplaar aangeschaft.

royzzz op 13 juli 2013 om 10:29

Zo, digitaal... vooruitgang!

StePic op 12 juli 2013 om 14:01

Stiekem wel jammer dat abonnees de zomerspecial niet gratis thuisgestuurd krijgen

rivanho op 17 juli 2013 om 13:52

Absoluut, als abonnee hoor je al de publicaties toegestuurd te krijgen die ook in de winkel komen te liggen. Stof om over na te denken of ik nog mijn abo laat verder lopen. Als ik toch naar de winkel moet kan ik het even goed iedere maand en koop enkel nog de maanden waar voor mij relevante info in staat. Extra DVD's kan ik nog inkomen maar een special... nee, die hoort in de abo te zitten.

CupCakeLovahr op 16 juli 2013 om 12:58

Daar heb je gelijk in...