Upload jouw foto's
Zoom.nl introduceert collecties! © collectie, zoom.nl, website, community, foto

23 mei 2014, 20:00

Bij Zoom.nl zijn we altijd op zoek naar de mooiste manieren om foto's te laten zien. Zo zijn we vanaf vandaag begonnen met Zoom.nl Collecties!

Zoom.nl Collecties

Met de Zoom.nl Collecties zetten we mooiste foto's van een onderwerp bij elkaar. Zo heb je overzicht in een bepaald thema waarin de foto's verbeterd gepresenteerd worden. Zie je een mooie foto in de collectie? Dan kun je deze direct aan je favorieten voegen of een stem geven. Wij hebben twee collecties gemaakt maar er zullen er veel meer volgen.

Bekijk de Zoom.nl Collecties hier!

In de nieuwe Zoom.nl Collectie worden foto's samengevoegd en op een mooie manier gepresenteerd.

Jouw collectie

We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw collecties! Heb jij prachtige foto's in één thema? Stuur dan een mail naar redactie@zoom.nl onder vermelding van Collectie of laat een bericht achter onder dit bericht. Wie weet wordt jouw collectie toegevoegd!

We zijn benieuwd!


Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Walk op 4 juni 2014 om 09:52

Mooi initiatief!

Gr Wal

mphvanhoof op 3 juni 2014 om 10:10

Leuk initiatief. Dit lijkt heel erg op de mappen die je zelf als Zoomer kunt aanmaken. Zo heb ik ook mijn platen op Zoom staan. Gr MArcel.

jzfotografie op 26 mei 2014 om 15:57

Misschien zijn de collecties " Reisfotografie " en " Roofvogels "
wel leuke en interessante items om toe te voegen.

Groeten, Joop

kimvana op 27 mei 2014 om 15:47

Leuk Joop! Die gaan we mee aan de slag. Als jij al wat favoriete foto's bij elkaar hebt, kun je ze altijd naar mij mailen: kim@zoom.nl. Alvast bedankt!