Meld je gratis aan
De mooiste Zoom.nl Foto's van de Week - Week 43

28 oktober 2017, 10:30

Op Zoom.nl worden dagelijks de mooiste foto's geplaatst, waarvan we elke dag een favoriet kiezen. Ook op Instagram zien we steeds meer foto's verschijnen met de hashtag #zoomnl, waarvan we er elke dag een featuren op ons Instagram account. Dit zijn onze Favoriete foto's van de Week!

Foto van de Dag

Op Zoom.nl kiezen we elke dag een bijzondere foto die we bekronen tot Foto van de Dag! Dit zijn de foto's van deze week:

Foto: mmvalk.

Foto: girlgamer.

Foto: Henk Laverman.

Foto: gladiola.

Foto: DrBobke.

Redactiekeuze

Naast de Foto van de Dag zien we nog veel meer mooie foto's voorbij komen op Zoom.nl die niet allemaal tegelijk de Foto van de Dag kunnen zijn. Om ze toch nog wat extra in het zonnetje te zetten, kun je hieronder de favoriete foto's van de redactie bekijken:

Foto: Justinnederkoorn.

Foto: LarissaRand.

Foto: dylano.

Foto: Toine3.

Foto: franspelzer.

#zoomnl op Instagram

Naast onze eigen website, zien we ook veel getalenteerde fotografen op Instagram, waar we dagelijks onze favoriete foto met #zoomnl in de spotlight zetten op ons account. Voeg #zoomnl aan je foto's toe en misschien wordt jouw foto onze Feature van de Dag! Dit zijn de features van afgelopen week:


Foto: @btmedia_be.


Foto: @rodinkfotografie.


Foto: @erikveltinkfotografie.


Foto: @dimi_photo.

Favoriete Foto's van de Week - Slideshow

Bekijk hieronder een slideshow van de Foto's van de Dag en de Instagram features van afgelopen week:

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
lumafoto op 8 november 2017 om 17:51

Prachtige foto's! Maar het is wel frappant dat de meeste foto's altijd natuurfoto's zijn die gekozen worden (landschappen of dieren - met lichte voorkeur voor vogels), hoewel ik hier toch ook prachtige portretten, straatfotografie en artistiek naakt zie passeren hoor!