Meld je gratis aan
Zoom.nl op YouTube © youtube, thumbnail, video

30 oktober 2017, 20:00

Volg jij Zoom.nl al op YouTube? Op ons kanaal delen we dagelijks nieuwe video's!

Het Zoom.nl YouTube-kanaal

Overzicht van onze video's:

Lightroom / Photoshop Quick Tips
In de Lightroom / Photoshop Quick Tips laten we je korte tips zien die je binnen een minuut kunt toepassen in Adobe Lightroom of Photoshop!

Inspiratie
In deze afspeellijst vind je inspirerende video's over fotografie: interviews, sfeerverslagen en prachtige projecten van Zoom.nl-fotografen!

Korte fotografietips
In deze afspeellijst vind je alle video's van Zoom.nl waarin we je korte tips geven om nog betere foto's te maken! Wil je meer tips? Kijk dan hier.

Julia's Zoom.nl Vlog
Altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij de redactie van Zoom.nl? Dat kan! Julia neemt je iedere week mee achter de schermen!

Lightroom Edit Sessie
In de Lightroom Edit sessies gaan we aan de slag met volledige fotobewerkingen, van begin tot eind. Van lokale aanpassingen, tot werken met presets en filters. Van het corrigeren van de belichting tot het aanpassen van het perspectief. Alles komt aan bod!

Zoom.nl - Nikon I AM Different
Speciaal voor Nikon gaat Zoom.nl op zoek naar creatieve, inspirerende en enthousiaste Nikon fotografen in haar eigen community. Bekijk alle verhalen van deze bijzondere fotografen op www.zoom.nl/different

Wil je op de hoogte blijven van al onze video's? Abonneer je dan nu op ons kanaal!

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Sankyra op 1 november 2017 om 11:12

zou van de week is gaan kijken ben benieuwd ... .

PtR op 30 oktober 2017 om 21:05

Leuk! Ik ga eens rondkijken.