Meld je gratis aan
Ga deze 52-weken uitdaging aan in 2018! © fotograaf, silhouet, tegenlicht

2 januari 2018, 10:00

Begin dit jaar goed en daag jezelf uit om iedere week één foto te maken, buiten je eigen comfortzone!

Een 52 weken fotografie-uitdaging voor 2018

Als je dit jaar beter wilt leren fotograferen, dan is een fotografie-uitdaging daarvoor de perfecte methode. Het leert je om buiten de gebaande paden te denken, meer op jezelf te reflecteren en onderwerpen vast te leggen die volledig buiten jouw straatje liggen. Zoals elk goed voornemen vraagt het, zeker in het begin, flink wat doorzettingsvermogen, maar achteraf zal je zeker zien dat je enorm gegroeid bent als fotograaf.

Dogwood 2018

Fotograaf Dale Fosh heeft dit jaar weer de ultieme uitdaging samengesteld; met iedere maandag een nieuwe opdracht. In 2015, 2016 en 2017 werden zijn opdrachten door tienduizenden fotografen uitgevoerd. Ook dit jaar is er weer een Facebookgroep waar fotografen hun resultaten met elkaar delen.

De eerste opdracht waar je deze week mee kan beginnen, is de uitdaging om 'naar de toekomst' te kijken. Het is de perfecte manier om al direct te starten met een mooie dosis zelfreflectie!

Past deze uitdaging niet helemaal bij jou? Verzin dan de komende 52 weken je eigen uitdagingen, of ga aan de slag met onze expertuitdagingen!

sfortuin

Reacties (4)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
anke909 op 16 oktober 2018 om 07:12

You can take the challenge for it free games mahjong and also give your next contestant those are interested in big competitive game. You can take some little bit lesson here in the starting routine.