Upload jouw foto's
De mooiste fotolocaties om te fotograferen in:  Den Haag

23 december 2018, 12:21

De hoofdstad van Zuid-Holland staat natuurlijk bekend om de politiek, het strand en de kroegen en terrasjes. Om te fotograferen staan in Den Haag prachtige oude en bekende gebouwen! We hebben de hotspots voor je verzameld om inspiratie op te doen voor de stad!

Beatrixkwartier Den Haag

De moderne kantorenbuurt in Den Haag ligt dicht bij het Centraal Station. Talloze hoge kantoorgebouwen vullen een lange laan met bedrijven als Siemens, PwC en PostNL. Het kwartier is een geschikte plek voor strakke architectuurfotografie!

Martijnvandernat

Mdwaard

Bertfotos

Binnenhof

We kennen het allemaal; het Binnenhof in Den Haag, de plek van de Nederlandse politiek. Het Binnenhof wordt gerekend tot de top 100 van Nederlandse monumenten. Het Binnenhof bestaat uit een aantal onderdelen, die stuk voor stuk prachtige gebouwen vormen. Denk aan de Ridderzaal, de Hofkapel, de Vergaderzaal Eerste Kamer en de Mauritstoren. Het Binnenhof is te benaderen door de vele poorten om het plein het Buitenhof heen.

Robk1964

Janvdriet

Mauritshuis

Het Mauritshuis is een van de vele musea die Den Haag te bieden heeft. Het bijzondere aan het Mauritshuis is dat hij prachtig over het water te fotograferen is en zich naast het gebouw van het Binnenhof bevindt. Het Mauritshuis is van oorsprong een stadspaleis, gebouwd in de 17e eeuw.

PNCO

LvV

Paleis Noordeinde

Dit paleis is het werkpaleis van de koning, gelegen aan het Noordeinde. Achter het paleis vind je de Paleistuin, die vrij toegankelijk is voor belangstellenden. Het paleis is zeker een blik en een foto waard wanneer je in Den haag bent.

BernardDH

Vredespaleis

Maak een prachtige wandeling door het Vredespaleis van Den Haag. Wanneer je de skyline van Den Haag ziet is de grote toren door de hoogte en vorm duidelijk te herkennen.

RemonvanderZwaag

Skyline Den Haag

De skyline van Den Haag is er zeker eentje om vast te leggen! Over het water is Den Haag zowel overdag als in de donkere uurtjes te fotograferen met haar skyline.

Koningsbruggen

Ilya-eos450d

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
royzzz op 23 december 2018 om 14:14

Uitzicht vanuit de Haagse Toren is ook de moeite waard