Upload jouw foto's
Oproep: wat is jouw favoriete fotolocatie in IJsland? © IDG NL

6 juli 2020, 10:44

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste fotolocaties in IJsland en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw mooiste foto op en maak kans op publicatie!

Ken jij een mooie fotolocatie in IJsland en heb je daar prachtige foto's van? Dan is dit jouw kans om gepubliceerd te worden! Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste fotolocaties in IJsland.


Foto: suzanharmsen

Jouw verhaal en foto in het magazine?

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tmutsters@reshift.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

- De naam van de locatie en eventueel het adres
- De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
- Het verhaal achter de foto, misschien een leuke tip?
- Je voor- en achternaam
- Je Zoom.nl gebruikersnaam

Je kunt tot en met 17 juli 2020 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto's!


Foto: hmeeuwes

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
mvbalkom op 10 juli 2020 om 14:19

ow, mooie actie daar kunnen we wel wat foto's voor aanleveren. Sinds jaren organiseer ik een zeer bijzondere fototour naar deze locatie en zelfs dit jaar hoop ik eind augustus voor de 9de keer met een groep af te reizen naar dit prachtige eiland ... We rijden twee weken met speciale 4x4 voertuigen door ijsland en dan kan je toch al snel concluderen dat het binnenland over de moon is

hmeeuwes op 9 juli 2020 om 10:39

Eén foto met een super mooie herinnering hebben jullie hier al geplaatst... het uitzicht van de de papegaaiduiker over het landschap van IJsland in de buurt van Vik.
Leuk hem hier tegen te komen. Zal er ook eentje van het binnenland mailen.
Het is een super fotogeniek land, zou zo weer terug willen
Groetjes Henk