Upload jouw foto's
Eerste SHUTR.salon groot succes

17 juli 2017, 13:00

Onze vrienden van SHUTR.photo organiseerde de eerste SHUTR.salon samen met Olympus, en het was een groot succes. Ze waren overdonderd door de enorme opkomst en hoge kwaliteit foto's die de jury plenair en topfotografen in de een-op-eensessie mochten bespreken.

Bijna 250 mensen bezochten de eerste SHUTR.salon. Er zijn prachtige portfolio's besproken en de zoektocht naar de nieuwe Olympus Featured Talent gaat online nog verder en iedereen die niet persoonlijk is besproken maakt uiteraard nog steeds kans op de hoofdprijs: een Olympus OM-D E-M1 Mark II met M.Zuiko ED 12-40mm f2.8 PRO, een portfolio in SHUTR.photo en kans om toegevoegd te worden tot het exclusieve Olympus Visionair platform!

Top 5

Op deze avond zijn 5 winnaars uitgekozen. Deze top 5 maakt extra kans op de hoofdprijs die aan het eind van het jaar wordt uitgereikt. In willekeurige volgorde

René Dissel


Peggy Saffrie


Niels Kemp


Stijn Doors


Jelle Pieter de Boer
We laten hier één foto zien, er zijn meerdere foto's besproken tijdens de reviews en worden twee foto's geselecteerd voor de wedstrijd

Olympus Featured Talent
SHUTR.photo heeft een prachtig event achter de rug met topfoto's maar de zoektocht gaat door! Natuurlijk maakt iedereen die niet op de eerste SHUTR.salon was of de jury-fotograferen niet persoonlijk heeft gesproken nog kans. De wedstrijd loopt nog tot en met oktober. Stuur hier in: www.shutr.photo/olympus. Ze zijn op zoek naar een fotograaf met een eigen stijl, die foto's maakt die je bij de strot grijpen en die iets met je doen en duidelijk weet wat hij of zij wil. Professionals, semi-professionals en amateurs. Landschappen, portretten, reisfoto's of architectuur. Iedereen mag meedoen en maakt kans om op het eind van het jaar zich wellicht aan te sluiten bij het Europese Olympus Visionary programma.

SHUTR.salon

Door overgrote belangstelling op deze avond kon niet elk portfolio beoordeeld worden. Aan het eind van het jaar zal er nog een SHUTR.salon georganiseerd worden waarbij de eindwinnaar word gekozen, houd daarvoor Zoom.nl en SHUTR.photo goed in de gaten. De top 5 zal daarbij aanwezig zijn en maakt extra kans maar de race is nog niet gelopen. Zoek jouw beste foto's uit en stuur in!

www.shutr.photo/olympus

Reacties (5)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Krulkoos op 18 juli 2017 om 19:57

Ik stond al om 10 voor 6 in de rij en kon niet meer deelnemen aan de portofolio reviews (ik had niet iemand die door de vingers keek). "De belangstelling was groter dan verwacht".. Hoe kan dit? Van te voren diende ieder zich aan te melden en kreeg je een bevestigings mail dat je mocht komen. Door deze inschrijvingen lijkt mij dat prima kon worden ingeschat hoe druk het kon worden.

Wel had je nog gratis toegant tot het Musea en kreeg je een gratis consumptie maar de meeste (waaronder ik) kwamen voor de portofolio beoordeling. Het was handig geweest dat er was ingespeeld op de vele aanmeldingen of tenmiste een mail was verstuurd dat de opkomst veel hoger zou zijn dan verwacht. Ik (en neem aan ook andere mensen) zijn speciaal voor deze gelegenheid naar Amsterdam afgereisd en dan is het toch echt wel flink balen.

Maar dit was natuurlijk een eerste keer, en na de eerste keer komt er altijd (hopelijk) een tweede keer.

PtR op 17 juli 2017 om 15:26

Ik vond het een leuke avond waarbij ik Kim van Zoom dankbaar ben dat ze even door de vingers keek maar qua organisatie vond ik het niet zo sterk. Ik stond om 18:00 in de rij voor de deur om uiteindelijk om 18:15 te horen dat de mogelijkheid je foto's te laten beoordelen al vol zat geboekt. Uiteindelijk kon ik er tussendoor glippen maar dat was natuurlijk haastwerk. Ik lees hierboven dat de belangstelling overgroot was maar laat dan vooraf even weten of je werk wel of niet beoordeeld gaat worden. Niet aan de deur. De Olympus-experience zelf bleek een tafel met 3 camera's te zijn. Maar goed, Foam was leuk om te zien en de koffie was prima maar of ik hier nog eens naartoe zou gaan...?

kimvana op 17 juli 2017 om 16:03

Hoi PtR, bedankt voor je feedback. De belangstelling was zoals gezegd veel groter dan verwacht. Hierdoor liepen de reviews dus ook sneller vol dan wij ooit konden hopen. Dit wisten we van te voren niet, anders hadden we het zeker laten weten. Uiteraard vonden wij dit ook vervelend dus dat zullen we zeker aanpakken bij een volgende editie. Bedankt dat je er was en fijn dat je toch ook genoten hebt!

PtR op 17 juli 2017 om 17:06

Dankzij jouw "door de vingers zien" ging ik toch als een blij ventje de deur uit. Heb er het volste vertrouwen in dat het volgende keer beter gaat lopen. Zo'n 1e keer is natuurlijk ook voor jullie een beetje ontdekken.