Meld je gratis aan
In 2018 op wintersport? Dan zoeken wij jou!

23 oktober 2017, 10:54

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, een uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op vakantie gaat. Dat kun je nu zelf testen!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

De tassen van Case Logic en Thule gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar outdoorfotografen en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.


Ga je in december/januari op wintersport of heb jij een andere actieve buitenshoot gepland? En wil jij een van onze drie testers zijn? Geef je dan op! Uiteraard mag je de tas na de shoot houden!

Geef je nu op als je in november, december of januari op wintersport gaat!

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Zoom.nl profielnaam
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Waar ga je heen?

Nieuwsgierig welke cameratassen getest gaan worden? Wij lichten de cameratassen kort toe.Case Logic DCB-309-BLACK

RUGTAS VOOR SPIEGELREFLEXCAMERA
Met de DCB-309-BLACK draag je alles eenvoudig mee op je rug. Spiegelreflexcamera, lenzen, filter en laptop je neemt het allemaal mee in deze gebruiksvriendelijke rugtas met verstelbare en uitneembare opbergvakken. Ideaal voor de outdoorfotograaf is de regenhoes. Zo is je gear beschermt tegen alle weersomstandigheden zoals sneeuw, regen etc.

Case Logic DSS-101-BLACK

LUMINOSITY SLING SYSTEEMCAMERA
Tussendoor fotograferen wanneer je aan het skiën bent? Met de DSS-101-BLACK met multifunctionele sling kun je gemakkelijk tussendoor een foto schieten. De verstelbare tussenschotten zorgen ervoor dat je je camera en accessoires overzichtelijk georganiseerd en snel binnen handbereik zijn. De grote lus op de schuine riem zorgt ervoor dat je de sling makkelijk naar voren kunt trekken en ze gemakkelijk de camera of accessoires kan pakken.

Thule ASPECT DSLR BACKPACK

DSLR camera bag
Een grote cameratas waar heel veel van jouw apparatuur in past. Dus statief mee, meerdere lenzen en actioncam? De spiegelreflexcamerarugzak van Thule biedt verstelbare opbergruimte, groot draagcomfort en snelle toegang tot jouw spullen. Een comfortabel draaggemak door de gevoerde heupriem, schouderriemen en achterpaneel van ventilerend gaas. Je tas zwaarbeladen met accessoires? Stabiliseer de rugzak door de borstriem.

Nieuwsgierig waar de tassen van Case Logic en Thule heen zijn geweest? Bekijk hier de landkaart!