Meld je gratis aan
Gratis naar Foam met Olympus © olympus, partner, partnerbijdrage, SHUTR.photo, SHUTR.salon

17 oktober 2017, 14:08

Samen met Olympus zijn we op zoek naar een nieuwe Olympus Visionairy. We hebben al vele prachtige foto's mogen ontvangen en tijdens onze SHUTR.salon afgelopen juli heeft de jury al vijf kanshebbers geselecteerd. Maar we zijn er nog niet en gaan door!

SHUTR.salon

Op vrijdag 24 november organiseren we samen met Olympus een tweede SHUTR.salon die geheel in het teken staat van de zoektocht naar de nieuwe Olympus Visionairy. Uiteraard komt de jury bestaande uit Robert Theunissen, Cheyne Croes en Brendan de Clerq opnieuw bij elkaar in Foam te Amsterdam. Niet alleen gaan we op zoek naar een nieuwe Olympus Visionairy, Olympus neemt ook nieuwe producten mee die nog nergens anders te zien of verkrijgbaar zijn. Tijdens de SHUTR.salon kun je de nieuwste Olympus-producten als eerste zien en uitproberen! Ook zijn er gratis rondleidingen door de prachtige Foam-exposities en uiteraard kun je op eigen gelegenheid de tentoonstelling bekijken. Onder het genot van een drankje kun je met andere bezoekers van gedachten wisselen over fotografie.

Wil je hierbij zijn?

Bestel hier jouw gratis ticket. Je kunt op het bestelformulier jouw keuze maken voor een portfolio review of een lezing van Govert de Roos. De plekken zijn beperkt dus wees er snel bij!Portfolio reviews

Net als tijdens de vorige SHUTR.salon kun je jouw foto's voorleggen aan onze professionele jury of een van de Olympus Visionaries (Fokko Muller, Robert Roozenbeek en Arend Spaans). Wil je dat jouw foto's beoordeeld worden, dan kun je dit in het aanmeldformulier aangeven. We weten dat sommige bezoekers tijdens de vorige SHUTR.salon door overweldigende belangstelling niet de kans kregen om hun portfolio te laten beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen, werken we deze keer met een ticketsysteem. Zo weet je van tevoren zeker dat je portfolio beoordeeld wordt.


Lezingen Govert de Roos: zijn visie over de toekomst van fotografie
Wil je geen foto's laten beoordelen of is er bij aanmelding geen plek meer? Dan kun je ook kiezen om een inspirerende lezing van topfotograaf Govert de Roos bij te wonen.


Fotograaf van links naar rechts Olympus Visionair: Fokko Muller, Arend Spaans, Robert Roozenbeek

Olympus Featured Talent

Aan het eind van de avond maakt de jury de definitieve top 10 bekend. Vijf foto's hebben we op de vorige SHUTR.salon uitgekozen en we zullen deze avond vijf foto's toevoegen aan de top tien. Uit deze tien deelnemers kiezen we aan het eind van de avond de winnaar van de hoofdprijs: een Olympus OM-D E-M1 Mark II met M.Zuiko ED 12-40mm f2.8 PRO, een portfolio in SHUTR.photo en kans om toegevoegd te worden tot het exclusieve Olympus Visionairy platform! Iedereen die online heeft meegedaan of zijn portfolio laat zien op deze SHUTR.salon maakt kans, dus stuur je foto in of geef je op!


Praktische informatie

Datum: Vrijdag 24 november 2017
Locatie: Foam fotografie museum
Keizersgracht 609, Amsterdam


Programma:
• 18:00 - 21:00 uur -> Gratis toegang tot Foam-exposities
• 18:00 - 20:30 uur -> Touch & Try Olympus apparatuur in café
• 18:30 - 21:00 uur -> Rondleiding door Foam
• 18:00 - 19:15 uur / 19:30 - 20:30 uur -> Portfolio reviews met wedstrijd jury
• 18:00 - 20:30 uur -> 1op1 sessie met Olympus Visionary
• 18:15 - 18:45 uur / 19:00 - 19:30 uur / 19:45 - 20:15 uur -> Lezing Govert
de Roos
• 20.45 uur -> Bekendmaking top 10 in café
• 21:00 uur -> Bekendmaking winnaar hoofdprijs

Vragen? Mail olympus@shutr.photo

Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Louni op 18 oktober 2017 om 15:47

Super dope!
Tot dan!!