Meld je gratis aan
Gratis SHUTR.salon bijwonen © masterclass, professional imaging, zoom, shutr

16 november 2017, 12:34

Een exclusieve SHUTR.salon bijwonen? Dat kan! In totaal kunnen 30 lezers van Zoom.nl naar de SHUTR.salon op zondagmiddag 3 december. Deze SHUTR.salon zal in het teken staan van een bijzondere productpremière van Panasonic waarbij je de kans krijgt om als een van de eerste fotografen in Nederland hun nieuwste product uit te proberen. Maar er is meer!

SHUTR.salon

Op zondagmiddag 3 december staat landgoed Het Hof in het kunstenaarsdorp Bergen in het teken van Panasonic en deze speciale editie van de SHUTR.salon.


Meld je hier aan! Je ontvangt een bevestigingsmail die tevens je toegangsbewijs is.* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacy-verklaring) en melden je aan voor onze nieuwsbrief en voor aanbiedingen van Zoom. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.De genodigden worden van tevoren opgedeeld in drie groepen. Met jouw groep volg je drie sessies met de thema's 'inspireren, leren en informeren':

'Inspireren'
Daimon Xanthopoulos is Panasonic ambassadeur en een gevestigde naam in de fotografiewereld. Hij zal een lezing geven over zijn werk.

'Leren'
Tijdens de portfolio reviews worden foto's van de deelnemers besproken. Robert Theunissen beoordeelt de foto's en kiest een winnaar die een publicatie in SHUTR wint.

'Informeren'
Tijdens deze SHUTR.salon krijg je als een van de eerste fotografen in Nederland een exclusieve preview van het nieuwste Panasonic product. Panasonic zal hier een presentatie over geven en je krijgt tevens de mogelijkheid om de High-End LUMIX G camera op een interactieve manier uit te proberen.

Praktische informatie

Datum: zondag 3 december 2017 van 13:30 tot 18:00 uur.

Locatie: blooming landgoed Het Hof, Eeuwigelaan 1 te Bergen (Noord-Holland). Meer informatie over Het Hof kun je vinden op www.weareblooming.com/het-hof

Programma:

• 13:30 - 13:45 uur - ontvangst met koffie/thee
• 13:45 - 14:00 uur - welkomstwoord Robert Theunissen
• 14:00 - 15:00 uur - sessie 1
• 15:05 - 16:05 uur - sessie 2
• 16:10 - 17:10 uur - sessie 3
• 17:15 - 18:00 uur - bekendmaking winnaar + borrel

Meld je hier aan! Je ontvangt een bevestigingsmail die tevens je toegangsbewijs is. De toegang en het programma is gratis en vol=vol.
Vragen? Mail panasonic@shutr.photo


* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacy-verklaring) en melden je aan voor onze nieuwsbrief en voor aanbiedingen van Zoom. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.