Meld je gratis aan
Landschapsfotograaf op locatie? Dan zoeken wij jou! © case logic - DSLR - nadine folkertsma - 6

24 januari 2018, 11:57

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, een uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op vakantie gaat. Dat kun je nu zelf testen!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

De tassen van Case Logic en Thule gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar landschapsfotografen en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.


Ga je in februari of maart landschappen fotograferen en wil jij een van onze drie testers zijn? Geef je dan op! Uiteraard mag je de tas na de shoot houden!

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Zoom.nl profielnaam
Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Waar ga je heen?Nieuwsgierig welke cameratassen getest gaan worden? Wij lichten de cameratassen kort toe.

Case Logic KDB-101-BLACK

KONTRAST RUGTAS VOOR DIGITALE PRO SLR-CAMERA'S
De KDB-101-BLACK is een ergonomische rugtas. Fijn als je lange stukken moet lopen naar dat perfecte uitkijkpunt. Door deze tas neem je jouw DSLR-camera, accessoires en elektronische apparatuur overal mee naartoe. Statief? Geen probleem, die hang je handig aan de zijkant van je tas. Jouw camera is beschermt tegen invloeden van buitenaf dankzij het innovatieve hangmatsysteem hangt de camera in de tas.

Case Logic DSS-101-BLACK

LUMINOSITY SLING SYSTEEMCAMERA
Ben jij meer een avontuurlijke landschapsfotograaf? Met de DSS-101-BLACK met multifunctionele sling kun je gemakkelijk tussendoor een foto schieten. In deze tas passen gemakkelijk een DSLR-camera, twee objectieven en een iPad. Door deze lichte bepakking ben je een stuk meer flexibel en kun je verder op zoek naar de onontdekte plekjes in het landschap.

Thule COVERT DSLR SATCHEL

DSLR camera bag
Ben jij meer een georganiseerde landschapsfotograaf en weet je precies op welk punt en op welke tijd je moet staan? Dan is De Thule Covert DSLR Satchel meer iets voor jou. Er past minder in deze tas maar is makkelijker dragen, ook op de fiets. Het ergonomische chassisteem zorgt voor een goed evenwicht tussen steun en schokdemping, ideaal als je nog een stukje moet lopen.

Nieuwsgierig waar de tassen van Case Logic en Thule heen zijn geweest? Bekijk hier de landkaart!

Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
stones op 4 februari 2018 om 12:22

Jammer dat het niet wat later in het jaar is. Ik ga in juli naar Zuid-Afrika en zou graag de DSS-101-BLACK met multifunctionele sling testen.

hati op 2 februari 2018 om 17:58

Ik ga 10 februari naar de Malngen fjord en Senja in noord Noorwegen. Ik hoop dat mijn tas het overleefd.

Stefanie71 op 31 januari 2018 om 10:00

Helaas niet in februari of maart, maar misschien nog zo'n test ergens in september of oktober???

jcvdk op 31 januari 2018 om 08:39

jammer, ik ga eind april naar Siberie, zou best de thule covert willen testen met de Panasonic set die ik heb.

ebt op 30 januari 2018 om 19:24

Ga naar Senja begin maart maar ik heb 2 camerabodies, een 16-35;24-70;70-300,150-600 en filters bij me. Zie geen tas waar ik dit allemaal in mee kan nemen

Blackdog op 27 januari 2018 om 12:07

Ik ga in maart op fotoreis naar Senja en Lyngen. Erg leuk om zo'n tas eens te testen. Een beetje landschapsfotograaf neemt nogal wat materiaal mee. En dat in een Sling of Satchel ??? Dat is geen optie. Volgende keer een beter aanbod ?