Upload jouw foto's
Wat zit er in de tas van Julie Ann Janssen © In my bag, Julie Ann, foto 4

15 februari 2018, 15:40

In de rubriek 'Wat zit er in de tas van ...' laten Zoomers zien wat zij in hun cameratas hebben zitten. Vandaag de tas van Julie Ann Janssen.

Ik fotografeer verschillende onderwerpen die ik interessant vind. Heel graag ga ik de straat op en fotografeer dan wat ik zie, vaak zijn het portretten van mensen. Ik fotografeer mensen omdat ik ze interessant vind, of omdat ik iets van mezelf in hen herken. Ik denk in beelden en heb zoveel herinneringen van vroeger die ik niet op beeld heb staan en die ik graag had willen vastleggen. Nu doe ik dat juist wel, niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Wanneer ik zie dat iemand anders blij wordt van de beelden die ik maak, word ik daar zelf blij van.Lenzen

Het meeste gebruik ik het mijn Nikkor 85mm lens 1.4 en mijn Nikkor 50mm lens 1.8; mooie portretlenzen. Al is de Nikkor 50mm niet te vergelijken met de Nikkor 85mm lens. Die is kwalitatief veel beter! Haarscherpe foto's krijg je ermee. Maar de Nikkor 50mm 1.8 is een kleine, lichte lens om gemakkelijk mee te nemen, Deze lens moet iedere fotograaf in zijn tas hebben!

Cameratassen

Voor mijn fotografie gebruik ik twee tassen. Een rugtas en een schoudertas van het merk Lowerpro. Twee goede kwalitatieve tassen!
Als ik een fotoshoot voor een opdrachtgever heb, dan neem ik altijd mijn rugtas mee met alles wat daar in zit.

Als ik in mijn vrije tijd foto's maak, dan neem ik vaak maar twee lenzen mee, de Nikkor 85mm 1.4, mijn favoriete lens en de Nikkor 50mm 1.8.
Deze passen precies in mijn schoudertas van Lowerpro. Ook neem ik altijd twee reflectieschermen en één flitser mee.Inhoud van mijn rugtas
-Rugtas lowerpro
-Nikon D750
-Nikkor 85mm 1.4 + Zonnekap + UV Filter
-Nikkor 50mm 1.8
-Speedlight Nikon SB-700
-Remote
-Draadloze Tringer
-2 X Accu's
-3 X SD Extreme 32GB
-Lensdoekje
-Visitekaartjes


Inhoud van mij schoudertas-Schoudertas Lowerpro
-Nikon D7000
-Nikkor 18-105mm + Zonnekap
-Speedlight Nikon SB-600
-1 X Accu's
-Batterygrip
-2 X SD Extreme 32GB
-Lensdoekje
-Visitekaartjes


Mijn camera, de Nikon D750 en mijn 85mm lens heb ik altijd in mijn tas zitten. Die zijn echt onmisbaar!

Foto's bewerken

Alle foto's die ik maak, bewerk ik in mijn eigen stijl in Adobe Photoshop CC op mijn iMac of op mijn Macbook. Ik zou iedere fotograaf een Apple computer aanraden, want de kleuren op je scherm zijn heel mooi. Na het bewerken van de foto's plaats ik de foto's op mijn externe schijf.