Meld je gratis aan
Ga jij met SIGMA mee vogels fotograferen op Texel? © Patrick de Graaf

17 april 2018, 09:52

Of je nou graag een lepelaar, rietgors, grutto, tureluur of kiekendief wilt fotograferen, op Texel kan het allemaal. Op het eiland komen wel honderden soorten vogels voor. Wil jij graag leren hoe je al deze vogels mooi vastlegt? Meld je dan snel aan voor de SIGMA vogelfotografie workshop op 30 mei!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Op Texel zijn bijna overal mogelijkheden om vogels te spotten, zelfs in de broedtijd, maar je moet wel weten waar je moet kijken. Om de beste vogelspots te vinden, gaat vogeldeskundige Klaas de Jong met ons mee op pad. Hij zal ervaren landschaps- en vogelfotograaf Patrick de Graaf, die deze vogelfotografieworkshop geeft, van alle tips voorzien.
En als we dan een mooie vogel spotten, willen we die natuurlijk zo goed mogelijk op de foto zetten. Om dit voor elkaar te krijgen, fotograferen we tijdens deze workshop met enkele SIGMA-lenzen, namelijk:

120-300mm F2.8 DG OS HSM | Sports
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports
500mm F4 DG OS HSM | Sports
100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary

© Patrick de Graaf

Van tevoren kiest elke deelnemer een lens uit waar hij de middag mee fotografeert. Patrick de Graaf geeft praktische tips, zodat je het objectief beter leert kennen en voortaan nog mooiere vogelfoto's maakt. Na de workshop schrijf je een gebruikerservaring die samen met jouw gemaakte foto's in Zoom.nl en op onze website verschijnt.

© Patrick de Graaf

Nog even alles op een rij

Wat? Vogelfotografieworkshop op Texel
Wanneer? 30 mei, 's middags
Wie geeft de workshop? Landschaps- en vogelfotograaf Patrick de Graaf geeft de workshop met hulp van vogeldeskundige Klaas de Jong.
Wat zijn de eisen om deel te kunnen nemen? Je moet al ervaring hebben met het fotograferen met een telelens en beschikken over een Canon of Nikon spiegelreflex.
Wat moet ik doen na de workshop? Tijdens de workshop ga je aan de slag met een van de vijf SIGMA-lenzen. Na afloop van de workshop schrijf je hier een leuke review over die we op Zoom.nl en in ons magazine plaatsen.