Meld je gratis aan
Geef je op voor een middag stads-/urban fotografie! © Tamron, Think Tank, oproep

26 april 2018, 13:16

Wil jij als fotograaf op een andere manier leren kijken naar jouw omgeving en tegelijkertijd verschillende tassen van Think Tank testen? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad!

Wat gaan we doen?

Tijdens een Experience Day gaan we met 8 Zoomers op pad voor een middag urban/-stadsfotografie. Je krijgt tips en aanwijzingen zodat je aan het einde van de dag op een andere manier kunt kijken naar de omgeving om je heen en nog betere foto's kunt maken. Tegelijkertijd krijg je de kans om te testen welke Think Tank cameratas jou het meest aan zou spreken. De tassen rouleren, zodat iedereen elke tas kan testen. Aan het einde van de dag kun jij de vraag beantwoorden 'Welke Think Tank-tas past bij mij?'


Op 31 mei krijg je op een locatie nabij Utrecht uitleg over de tassen, waarna je ze in de praktijk zelf kunt testen tijdens een middag stads-/Urban fotografie. Na afloop van de dag schrijf je een gebruikerservaring die samen met jouw foto's verschijnt in Zoom.nl.


Think Tank Photo ontwerpt high end foto- en videotassen, waaronder rugzakken, rolkoffers, slingtassen, schoudertassen en draagsystemen voor foto-en video professionals. De Think Tank producten moeten het eindresultaat verbeteren en niet afleiden bij het vastleggen van het ultieme moment. Door te focussen op 'snelheid' en 'toegankelijkheid', zijn gebruikers van Think Tank producten altijd klaar voor "hét moment".

Welke tassen gaan we testen?

Think Tank Airport Essentials
Think Tank heeft deze rugzak zowel voor functionaliteit als veiligheid ontworpen. Van de buitenkant lijkt hij op een fraaie, slanke en zakelijke rugzak, maar hij is ook voorzien van een beveiligingskabel en slot. Hierdoor kun je niet alleen snel bij je apparatuur, maar kun je het indien nodig ook vastzetten aan een paal of hek.

Think Tank Retrospective 7
Deze duurzame en moderne Think Tank schoudertas heeft een stoer retro-design, waardoor het niet opvalt als fototas. Ondanks het compacte formaat heeft hij toch voldoende ruimte voor een standaard DSLR camera voorzien van een 24-70mm f/2.8 met daarnaast een 70-200mm f/2.8, en voor een flitser en overige accessoires.

Think Tank Streetwalker Rolling BackPack V2.0
De luxe en slanke Think Tank Streetwalker Rolling Backpack V2.0 biedt een sterke, functionele en makkelijke manier om twee DSLR bodies en een tele-zoom mee te nemen. Daarnaast is er plaats voor een 15 inch laptop. Het is de grootste backpack uit de Streetwalker serie, en het heeft de unieke eigenschap dat het voorzien is van de Think Tank Roller wieltjes.

Think Tank Turnstyle 10 V2.0
De lichtgewicht TurnStyle v2.0 sling cameratassen van Think Tank bieden ruimte aan een grote mirrorless camera met objectieven of een kleine mirrorless camera met 4 objectieven. De inhoud is in te delen m.b.v. de flexibele vakverdelers. De cameratas biedt aan de achterzijde tevens ruimte aan een tablet in een speciaal daarvoor bestemd en bekleed vak met rits. Voor je accessoires zijn er diverse vakken. Je kunt hem als een sling cameratas over je schouder dragen of als een heuptas rond je middel.

Think Tank Shape Shifter 15 V2.0
De Shape Shifter 15 rugzak kun je geheel plat maken tot een dikte van slechts 7,6 cm. De tas beschikt over unieke, door Think Tank ontwikkelde neopreen hoezen, die ervoor zorgen dat je apparatuur perfect beschermd én gescheiden blijft. Je laptop en tablet kun je in hun eigen aparte vak opbergen. De rugzak wordt standaard geleverd met twee statiefriemen om je statief op het voorvak vast te maken, terwijl de statiefpoten in een klein vak rusten.

Think Tank Signature 13
Of je nu een "young urban" professional bent of een zakelijke fotograaf, de Think Tank Signature schoudertas is zowel modieus, als functioneel. Het met de hand vervaardigde geavanceerde materiaal, combineert een bescherming tegen weersinvloeden met duurzaamheid. Dit alles met de klassieke uitstraling van fijne wol.

Think Tank Airport International V3.0
Voor de fotograaf die veel reist is dit de perfecte oplossing. Deze stevige rolkoffer is zo ontworpen dat hij voldoet aan de handbagage eisen van de meeste internationale luchtvaartmaatschappijen. De gevoerde vakverdelers met klittebandbevestiging, zijn handig om je apparatuur te beschermen en de indeling is snel naar eigen behoefte te organiseren. De voorkant van de rolkoffer heeft een apart vak voor je laptop en tablet en is voorzien van een organizerpaneel en rits.

Streetwalker Pro V2.0
Een praktische en slanke rugzak met een ademende voering op de rug die het dragen zeer comfortabel maakt. De Think Tank Streetwalker Pro is voorzien van een flink aantal kleine zakken aan de buitenkant en heeft een handige handgreep aan de bovenkant zodat je het snel uit je auto of kast kunt pakken. De zeer duurzame en anti-diefstal YKK ritsen, hebben de mogelijkheid om een eigen hangslotje te gebruiken voor extra beveiliging.

Think Tank StoryTeller 5
Deze schoudertassen zijn speciaal ontworpen voor een zeer brede groep fotografen. Zoals elke 'visual storyteller' weet: "een foto zegt meer dan duizend woorden". En of je nu een professionele of amateurfotograaf bent, je hebt de juiste cameratas nodig om je verhaal te kunnen vertellen. De Think Tank 'StoryTeller' schoudertassen zijn geschikt voor zowel DSLR als Mirrorless camera's, plus objectieven en bieden een snelle toegang tot al je apparatuur.