Meld je gratis aan
Meld je aan voor de straatfotografieworkshop met SIGMA! © Bas Losekoot

2 juli 2018, 00:00

Wil jij een workshop straatfotografie volgen en ondertussen lenzen van SIGMA uitproberen? Meld je dan snel aan, en wie weet ga jij op 18 juli met ons mee naar Amsterdam!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 18 juli gaan we samen met vijf lezers van Zoom.nl op pad in Amsterdam. Tijdens een workshop straatfotografie testen we drie prime lenzen van SIGMA:

SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art
SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art
SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art
Ook gaat de SIGMA 24-70mm F2.8 mee op pad voor de liefhebber.

Deze dag neemt straatfotograaf Bas Losekoot ons mee de stad in. Hij vertelt ons hoe hij te werk gaat en geeft nuttige tips.

© Bas Losekoot

Na afloop van de dag schrijf je een gebruikerservaring van de lenzen, die samen met jouw foto's in Zoom.nl en op onze website verschijnt.

Nog steeds enthousiast? Geef je dan op via onderstaand formulier:


© Bas Losekoot

Nog even alles op een rij

Wat? Straatfotografieworkshop in Amsterdam
Wanneer? Woensdag 18 juli overdag
Wie geeft de workshop? Straatfotograaf Bas Losekoot
Wat zijn de eisen om deel te kunnen nemen? Je moet beschikken over een Canon of Nikon spiegelreflexcamera, of een Sony camera. Omdat we een stuk door de stad gaan lopen is het handig als je goed ter been bent.
Wat moet ik doen na de workshop? Tijdens de workshop ga je aan de slag met de SIGMA-lenzen. Na afloop van de workshop schrijf je hier een leuke review over die we samen met een paar foto's op Zoom.nl en in ons magazine plaatsen.

Over de fotograaf

Bas Losekoot (1979) studeerde Fotografie aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, daarna Cinematografie aan de Filmacademie Amsterdam, volgde workshops met gerenomeerde Magnum fotografen Alessandra Sanguinetti en Alex Webb, en is recentelijk geslaagd voor een Master "Photography and Urban Cultures" aan Goldsmiths, University of London.

Bas Losekoot werkt als portret- en documentair fotograaf en heeft zijn liefde voor cinema- en studiowerk op een verrassende manier weten te combineren in zijn straatfotografie. Hij is begaan met kleine sociologische onderwerpen die zichtbaar zijn in het dagelijkse publieke domein.

Zijn Urban Millennium project is veelzijdig internationaal gepubliceerd in o.a.: The New Yorker, CNN Editions, IMA Magazine en the British Journal of Photography. Het project is tentoongesteld in o.a.: BOZAR/Paleis van Schone Kunsten in Brussel, Voies-Off/Les Rencontres d'Arles, Jimei x Arles in China, FF Naarden, Noorderlicht, LagosPhoto, FotoIstanbul, Focus Festival Mumbai, Kaunas Gallery in Litouwen, Villa Pérochon in Niort en Unseen Amsterdam.

Reacties (13)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
zonnebloem51 op 3 juli 2018 om 19:55

Ik meld me graag aan, maar kan de aanmelding niet versturen. Werk graag met mijn Sony A65 en ben de hele dag beschikbaar.....

kb op 2 juli 2018 om 15:08

Goed bezig Zoom met straatfotografie Dit aan het adres van Sigma, inzake Fuij laten jullie een grote markt liggen

PtR op 3 juli 2018 om 08:43

Ik denk dat de bal bij Fuji ligt. Ze maken de mooiste spulletjes maar ze bruisen niet echt in hun pr.

kb op 3 juli 2018 om 09:03

Peter ook een goede gedachte Peter. Te goed en te hard gegaan? Prachtig zeker en alleen voor het gevoel van vroeger een Fuij

Loeshje op 27 juni 2018 om 23:23

Ik heb het formulier ingevuld maar kan het niet versturen. Het lijkt of het onderste deel onder de foto zit....

WouterDiemer op 2 juli 2018 om 16:23

Heb je al een andere browser geprobeerd?

Infinity-Pictures op 27 juni 2018 om 22:36

Ik zou heel graag in aanmerking komen voor deze onwijs leuke workshop, het testen van de sigma lenzen en het schrijven van een leuke review. Echter kan ik het formulier niet verzenden na invullen. Ik fotografeer met een canon spiegelreflex en kan 18 juli de gehele dag. Hopelijk hoor ik wat van jullie mvg Denise

WouterDiemer op 2 juli 2018 om 16:25

Het is doorgegeven.

Infinity-Pictures op 2 juli 2018 om 16:45

Bedankt voor de reactie. Het is uiteindelijk gelukt. Met een telefoon moet je hem in landscape houden anders valt de versturen knop weg. Ik kan niet scrollen namelijk in het formulier. Denk een foutje in de weergave, maar uiteindelijk gelukt dus en hopelijk mag ik mee doen

Elly-1954 op 27 juni 2018 om 15:30

Het lijkt me heel leuk om aan deze workshop mee te doen. Ik had het formulier Ingevuld maar krijg het niet verstuurd. Ik fotografeer met Nikon met een lens 18/140.

WouterDiemer op 2 juli 2018 om 16:26

Mmm...vreemd ik heb het doorgegeven.

rbommel op 27 juni 2018 om 09:41

Ik meld mij graag aan. Al in het bezit van de Sigma 50mm 1.4 Art maar ik kijk ernaar uit om met de 24, 35 maar ook zeker de 24-70mm aan de slag te gaan!

pgriffioen op 23 juni 2018 om 23:30

Ik meld me graag aan