Meld je gratis aan
Geef je op voor de Tamron SP 24-70mm testdag! © academy, zoom, image

9 juli 2018, 00:00

Wil jij de SP 24-70mm van Tamron testen tijdens een workshop portret-/lifestylefotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij op 23 juli met ons mee naar Arnhem!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Op maandag 23 juli gaan we in een prachtig loft in Arnhem aan de slag met de Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2. Onder leiding van fotograaf Leonie van der Locht - Huijbers, leer je alle mogelijkheden van deze lichtsterke Tamron reportagezoom kennen en toepassen. Leonie vertelt hoe ze te werk gaat en geeft nuttige tips. In het eerste deel van de workshop fotograferen we een ervaren model, Dian Biemans, en daarna gaan we aan de slag met het maken van lifestyle foto's. Je wordt begeleid met praktische tips waardoor je de Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 nog beter kunt gebruiken, en voortaan nog mooiere portret- en lifestylefoto's kunt maken. Na afloop van de dag schrijf je een verslag van al je testresultaten en ervaringen van het werken met de Tamron SP 24-70mm G2 op. Deze zullen samen met de door jouw gemaakte foto's verschijnen in Zoom.nl.


Foto: Leonie van der Locht - Huijbers. Model: Dian Biemans.


Nog steeds enthousiast? Geef je dan op via onderstaand formulier.
Wat maakt dit objectief zo bijzonder?

De Tamron SP 24-70mm is vernieuwend op het gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden. De nieuwe Tamron Dual MPU (Micro Processing Units) bieden een razendsnel en nauwkeurig autofocus plus de sterkste beeldstabilisatie van ieder objectief in deze klasse. Het gebruik van speciale grassoorten maakt een hogere optische transmissie mogelijk voor de afzonderlijke lenselementen. Dit zorgt voor een superieure kleurreproductie en een hogere beeldscherpte. De toevoeging van Tamron's exclusieve, en op nanotechnologie gebaseerde eBAND Coating vermindert hinderlijke ghosting en flare die vaak optreedt bij het fotograferen in tegenlicht. De frontlens is daarnaast voorzien van een vocht- en vuilafstotende Fluorine Coating en heeft diverse afdichtingen tegen vocht- en vuil in de behuizing plus een nieuw type stevig vastklikkende zonnekap. Zowel professionele fotografen als gevorderde amateurs kunnen deze lichtsterke zoom gebruiken voor verschillende doeleinden, variërend van landschappen, portret, lifestyle, architectuur, reizen en nog veel meer.

Bijzondere kenmerken:
• Hoge beeldscherpte en natuurgetrouwe kleuren
• Door Tamron eBand coating ook een contrastrijk beeld bij tegenlichtopnamen
• Tamron Dual MPU voor snel en zeker AF
• Zeer krachtige 5 stop sterkte beeldstabilisatie, voor het lang door fotograferen zonder statief
• Fluorine caoting weert vocht een vuil van frontlens, en diverse afdichtingen op de behuizing zorgen voor goede weerbestendigheid
• Negen bladig rond diafragma geeft zeer fraaie bokeh, ideaal voor portret en natuurfotografie
• Zeer korte minimale scherpstelafstand van 0,39m over het gehele zoombereik, voor indrukwekkende close-ups van bijv. handen, sieraden of gezicht.


Foto: Leonie van der Locht - Huijbers Model: Dian Biemans.


Over de fotograaf

Leonie van der Locht - Huijbers is de oprichtster van MUPH Branding Photography en werkt elke dag met passie om het beste in mensen, bedrijven en producten in beeld te brengen. Ze gelooft namelijk dat achter elk bedrijf en mens een uniek verhaal zit. Of dit nu een stoere, jonge meid is, een trotse directeur, een mooi interieur of een hippe designer met zijn nieuwste collectie. Elk verhaal is mooi en dat brengt MUPH met fotografie en visagie tot leven.