Meld je gratis aan
Unieke workshop trouwfotografie © Isabelle Hattink

14 augustus 2018, 13:32

Heb jij al weleens een bruiloft gefotografeerd maar zou je graag meer willen leren van award winning trouwfotograaf Isabelle Hattink? Heb jij een Nikon camera en ben je beschikbaar op vrijdag 28 september? Lees dan snel verder en meld je aan!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

In samenwerking met Nikon bieden wij vijf fotografen de unieke kans om gratis deze workshop trouwfotografie te volgen tijdens een echte bruiloft. De deelnemers worden gecoacht door Isabelle Hattink, een van de beste trouwfotografen van Nederland. Het is voor het eerst dat wij een workshop trouwfotografie geven tijdens een echte bruiloft, een unieke kans! De foto's die de deelnemers maken zijn dus meteen de trouwfoto's die het stel van ons krijgt als herinnering aan hun trouwdag.

Foto: Isabelle Hattink

Iedereen werkt met zijn/haar eigen Nikon camera en er zal met lenzen worden gewerkt die voor deze dag ter beschikking worden gesteld door Nikon. Na afloop schrijf je een gebruikerservaring over de lenzen en de workshopdag, die samen met jouw foto's in Zoom.nl en op onze website verschijnt. Ook zal er een video gemaakt worden over deze dag, waarvoor je kort geïnterviewd zult worden over jouw ervaringen van die dag.

De bruiloft waar we zijn uitgenodigd is op vrijdag 28 september 2018 in Zoetermeer.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!Foto: Isabelle Hattink

Over Isabelle Hattink

Isabelle is eigenaar van Fotobelle en heeft voor haar werk verschillende awards gekregen, waaronder de Master of Dutch Wedding Photography Awards en de Fearless Photographers Awards. "Het mooie aan dit vak is dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Ik houd van een journalistieke aanpak, ik ben een verhalenverteller", aldus Isabelle. Zij vraagt bruidsparen om niet te poseren, maar de dag te beleven alsof zij niet aanwezig is. Op die manier kan zij hun echte emoties vangen. Een trouwdag is een verhaal, een deel uit het leven van het bruidspaar. Dat zal altijd blijven bestaan door de foto's.

Als bruidsfotograaf vraagt Isabelle twee ingrediënten van het bruidspaar om hun trouwreportage zo spetterend mogelijk vast te kunnen leggen: vertrouwen en vrijheid. Hiermee maakt zij de meest creatieve foto's en kan zij hun unieke verhaal de gehele dag door zo puur mogelijk fotograferen.

Reacties (2)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Trompetollie op 17 augustus 2018 om 16:51

Beste ik probeer het formulier in te vullen maar ik kan hem niet verzenden?

Trompetollie op 17 augustus 2018 om 16:37

Wat een geweldige kans om hier aan mee te kunnen doen.