Meld je gratis aan
Partner: De kracht van fotografie (gratis boek!) © Xpozer, amazing, photography, boek

1 september 2018, 10:00

Vanaf het moment dat jij voet buiten de deur zet, zijn jouw ogen de lens, is je gezichtsveld het vizier. Je camera is de drijfveer en brengt je op plekken waar je anders nooit gekomen was en die je zonder camera met heel andere ogen gezien had. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij een fotograaf in hart en nieren.

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Fotografie maakt gelukkig

Waarom is het dat fotografie ons hart sneller laat kloppen? Dat we altijd op zoek gaan naar de perfecte foto en dat we altijd streven naar het beste resultaat? Clemens en Ivan van Xpozer zijn op zoek gegaan naar de antwoorden en spraken fotografen van over de hele wereld. Ze verzamelden dertien inspirerende verhalen en 132 foto's uit 47 landen en hieruit werd het boek 'Amazing Photography: Persoonlijke verhalen die ons inspireren' geboren. Lees hun mooiste fotografie ervaringen en leer waarom fotografie hen gelukkig maakt.

Bestel nu jouw GRATIS exemplaar van 'Amazing Photography, Persoonlijke verhalen die ons inspireren' via deze link!

Inspiratie is het belangrijkst

'Amazing Photography' is geen technisch boek over camera-instellingen, flitsers en sluitertijden. Het is een boek over de kracht van fotografie, dat je nieuwe ideeën geeft voor jouw foto's en je verder doet kijken dan je lens lang is. Volgens Clemens en Ivan van Xpozer is het namelijk niet de techniek die foto's maken of breken, maar is inspiratie het belangrijkste. En die haal je vooral bij andere fotografen.

Fotografen aan het woord

Zo vertelt Albert Dros hoe hij een onmogelijke foto wist te maken en legt Gustav Kiburg uit hoe hij het gedrag van dieren probeert te sturen voor de perfecte foto. Ruimtevaarder en fotograaf André Kuipers vertelt hoe hij met zijn foto's een boodschap wilt overbrengen en reisfotograaf Laura Vink deelt dat je niet ver hoeft te reizen voor de mooiste foto's. Ondanks dat alle fotografen een ander doel hebben met hun fotografie, hebben ze één ding gemeen: fotografie maakt hen gelukkiger en zij weten stuk voor stuk hoe ze hier het meeste uit kunnen halen.

Haal het meeste uit jouw foto's

Fotografie maakt ons leven rijker en dat is niet alleen omdat we graag fotograferen. We willen ons aan deze momenten vast kunnen houden, elke dag weer. Gebruik de praktische gidsen uit 'Amazing Photography' om nog meer van je foto's te kunnen genieten en hoe je jouw mooiste avonturen in je dagelijks leven kunt brengen.

Bestel 'Amazing Photography' nu tijdelijk gratis!

Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen en de prachtige foto's van hobby- en amateurfotografen en gebruik de praktische 'how-to' gidsen om het maximale uit jouw fotografie te halen.

Vraag snel jouw gratis exemplaar via deze link! De druk is beperkt, als alle boeken de deur uit zijn, kosten de volgende exemplaren €29,99. Vraag nog snel aan via amazingphotographybook.com