Upload jouw foto's
Bootcamp food fotografie met de ZenFone 5 © saskia de wal

8 oktober 2018, 17:56

Ben jij een echte 'foodie'? Wil jij ook graag leren hoe je eten zo mooi kunt fotograferen dat het water je in de mond loopt? Meld je dan snel aan voor deze gratis bootcamp food fotografie op 25 oktober!


Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

In een prachtig monumentaal pand in Haarlem zit restaurant Olivijn van chef Menno Post. Daar zullen de mooiste gerechten bereid worden, die we zo mooi mogelijk gaan leren vastleggen onder begeleiding van food fotografe Saskia de Wal. Je fotografeert deze dag met de ZenFone 5. Deze smartphone heeft een dubbele camera: een groothoekcamera waarmee je extra veel in beeld ziet en een lichtsterke camera. Ook kun je met de ZenFone 5 foto's maken met een wazige achtergrond door de functie 'Diepte-effect' te gebruiken. Dit is natuurlijk perfect voor mooie food fotografie!

Foto: Saskia de Wal

En verder?

Van al dat fotograferen van eten krijg je natuurlijk trek! Wij zorgen daarom voor lekker eten en drinken voor iedereen. De workshop begint om 13:00 uur en zal tot ongeveer eind van de middag duren. Naderhand schrijf je een review met jouw ervaringen van de dag en hoe de ZenFone jou bevallen is. Deze review zal samen met jouw foto's in Zoom.nl magazine en online gepubliceerd worden.


Foto: Saskia de Wal

Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn