Upload jouw foto's
Binnenkort op stedentrip? Dan zoeken wij jou! © case logic - DCB-309 - BLACK - Maurice Heilijgers - 6434

16 november 2018, 14:29

Of het nu gaat om een compacte systeemcamera, een uitgebreide spiegelreflex-uitrusting of een action cam, vroeg of laat zal de vraag zich indienen hoe je alles gaat meenemen wanneer je op vakantie gaat. Dat kun je nu zelf testen!

Dit is een partnerbijdrage.


De tassen van Case Logic en Thule gaan op reis. Waar naartoe? Dat bepaal misschien jij wel! Zoom.nl is samen met Thule en Case Logic op zoek naar stadsfotografen en hun cameragear goed willen vervoeren in een Case Logic of Thule cameratas.

Voor dit jaar of begin volgend jaar zoeken we een tester die op pad gaat met de Case Logic DCB-309! Lijkt dit jou een geschikte tas om een komende stedentrip mee te nemen? Geef je dan nu op!

Wat verwachten wij van jou? Je schrijft een review over je ervaring met de Case Logic DCB-309 tijdens je stedentrip naar Ibiza, Stockholm, Ijsland of een andere mooie stad. Je ontvangt van ons een uitgebreide briefing, zodat je weet wat er verwacht. Je kunt je volledige review op Zoom.nl teruglezen en er zal een samenvattende review in print verschijnen.
Case Logic DCB-309-BLACK
RUGTAS VOOR SPIEGELREFLEXCAMERA

Met de DCB-309-BLACK draag je alles eenvoudig mee op je rug. Spiegelreflexcamera, lenzen, filter en laptop je neemt het allemaal mee in deze gebruiksvriendelijke rugtas met verstelbare en uitneembare opbergvakken. Ideaal voor de stadsfotograaf is de regenhoes. Zo is je gear beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Nog steeds enthousiast? Geef je dan nu op!