Upload jouw foto's
Test de Fujifilm X-T3 op locatie © Laura Kempers.

20 december 2018, 15:00

Zou jij graag meer willen weten over de Fujifilm X-T3? En ben je beschikbaar op 22 januari? In samenwerking met Fujifilm bieden wij je de unieke kans om deze testdag gratis bij te wonen en prachtige foto's te maken van een danseres op een industriële locatie. Dus meld je snel aan!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?
Samen met twee andere Zoomers neem je deel aan de testdag en workshop waarbij je aan de slag gaat met de Fujifilm X-T3. Een camera die bekend staat om het goed kunnen vastleggen van bewegend beeld dankzij zijn goede autofocus. We beginnen de dag met uitleg over de camera door een expert van Fujifilm en dan is het tijd om te testen! Terwijl balletdanseres Lotta Breed verschillende dansposes aanneemt en stukjes dans laat zien, mag je alle functies van de Fujifilm X-T3 uitproberen en haar in actie vastleggen op camera. Tijdens de workshop krijg je tips en trics van fotograaf en docent fotografie Maike Simon.


Foto: Marie Giloteau


Iedereen krijgt tijdens de testdag een eigen camera om te testen, er wordt dus gewerkt met de camera's die voor deze dag ter beschikking worden gesteld door Fujifilm. Na afloop schrijf je een gebruikerservaring over de camera en de testdag, die samen met jouw foto's op de website van Zoom.nl verschijnt. Ook zal er een video gemaakt worden over deze dag, waarvoor je kort geïnterviewd kunt worden over jouw ervaringen.


Locatie: NDSM werf, Amsterdam.


Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Foto: Marie Giloteau